Напишете дума/думи за търсене

Роналдо поръча поздрав за Джоржина за най-малко 68 хиляди долара (Видео)

Джорджина е с доста наедрало коремче на плажа
Снимка: Инстаграм

Един от най-високо платените футболисти - Кристиано Роналдо направи впечатляващ поздрав за неговата Джорджина. Той бе излъчен на фасадата на Бурдж Халифа, която е най-високата сграда в света.

Роналдо пусна видео с посланието "Честит рожден ден, любов моя". То е подбрано от новото риалити предаване "I am Georgina" - в него се разказва историята на родената в Аржентина красавица, чиято премиера бе същия ден по Netflix.

Може да видите поздрава за рождения ден в инстаграм на Кристиано Роналдо.

Поне 68 хиляди щатски долара излиза това удоволствие от 3 минути клип върху постройката, пише британският вестник Daily Mirror. 

Сутринта той подарил на Джордина огромен букет от червени рози. С балони декорирал апартамента, който са наели с четирите си деца в Арабските емирства. Поръчал да украсят заведението, където вечерта вдигнали наздравици в нейна чест, с огромни венци от цветя и празнични надписи.

В момента хубавицата отново е бременна и очаква близнаци. Тя е неотлъчно до звездата на "Манчестър Юнайтед" и помага за децата, три от тях са от негови предишни връзки.

Джорджина публикува клип в личния си инстаграм профил, за да благодари на любимия за този жест.

"Така завършва този вълнуващ ден. Не мога да намеря думи, с които да го опиша. Благодаря, Кристиано! Не знам как успяваш да ме правиш по-щастлива всеки ден", написа тя.

По-късно брюнетката качи в мрежата изображения, на които позира пред обектив на плажа. Облечена в светлосин бански от две части тя показа на почитателите си наедрялото си коремче, което децата им често целуват в израз на радост, че скоро към тях ще се присъединят още двама наследника.

Снимка на Роналдо и Джорджина от преди пет дни
Снимка: Инстаграм
Снимка на Роналдо и Джорджина от преди пет дни Снимка: Инстаграм
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ