Напишете дума/думи за търсене

Наоми Кембъл: Преди 9 месеца родих, малко хора знаеха, че съм бременна

Наоми Кембъл позира с дъщеричката си
СНИМКА: Инстаграм/@naomicampbell

Моделът позира с дъщеря си за корицата на известно британско списание

Наоми Кембъл е категорична, че дъщеря ѝ не е осиновена, разкривайки лицето на детето си публично за първи път в ново интервю за британското издание на модната библия Vogue.

Супермоделът изуми почитателите си, обявявайки раждането на дъщеря си през май миналата година, само няколко седмици след като дефилира на седмицата на модата в Ню Йорк, без да изглежда да е бременна. 

Тя обаче е категорична, че 9-месечното бебе, чийто биологичен баща Наоми изобщо не споменава, че е нейно, съобщава Vesti.bg.

Но на страниците на списанието, позирайки с дъщеря си за ексклузивна снимка на корицата, моделът потвърждава: „Тя не беше осиновена, тя е мое дете“.

Наоми проявява скромност по време на интервюто и въпреки че потвърди, че дъщеря ѝ не е осиновена, отказа да даде повече подробности за първото си дете. Все пак тя призна, че много малко от нейния широк кръг приятели и членове на семейството са знаели, че планира да стане родител.

Тя обясни: „Мога да преброя на пръстите на една ръка броя на хората, които знаеха, че ще имам дете. Но тя е най-голямата благословия, която можех да си представя.

 Кембъл, за която се смята, че е необвързана, изненада последователите си в Instagram, когато сподели снимка, на която е гушнала новородената си дъщеря и заяви, че никога не е изпитвала „по-голяма любов“.

Предлагайки първа снимка на момиченцето си, чието име остава тайна, Наоми написа: „Прекрасна малка благословия ме избра да бъда нейна майка. Толкова съм горда да имам тази нежна душа в живота си, че няма думи, които да опишат връзката, която сега споделям с теб, мой ангел. Няма по-велика любов от тази“.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ