Напишете дума/думи за търсене

Модерни ежедневни рокли за лято 2022

Източник:Pixabay

Ако обичате да посрещате летните дни и вечери в красива ежедневна рокля, значи следващите редове са за вас, защото в тях ще ви разкажем за тенденциите за предстоящия сезон. Роклите винаги са намирали специално място в колекциите на модните къщи и обикновено са толкова разнообразни, че винаги има начин да намерите своята нова, модерна ежедневна рокля, без значение дали искате да изглеждате романтични, секси или делови. През тази година са на мода кристалите, мънистата и камъчетата, но не навсякъде и не с всичко. Разгледайте тенденциите, преди да изберете новата си любима ежедневна рокля.

Рокли с ресни

Една от най-ясно изразените тенденции за сезон 2022 са роклите с ресни. Такива модели може да намерите не само при ежедневните, но и при официалните и коктейлните рокли. Колко, къде и какви да са ресните, всяка модна къща решава различно, предоставяйки достатъчно богат избор. При Coperni и Fendi например има ресни от копринена лента по ръба на роклята, а Dior показаха рокля, изработена изцяло от златисти ресни.

Златисто и сребристо

Друга тенденция е, че в роклите се появяват блестящи елементи в сребристо или златисто под формата на пайети и детайли с метален блясък. Дължината на този тип рокли може да е всякаква и, ако си мислите, че могат да се носят само на вечерни събития, грешите. Брандове като Louis Vuitton и Versace създадоха модели, които дори ще ви позволят да изоставите домашните си анцузи и вместо това да озарите ежедневието си с блестящи и удобни рокли.

Дантела

Дантелените рокли настъпват смело по модния подиум. Ако обожавате дантела, но винаги сте мислили, че тя е само за специални поводи, това лято може да си отдъхнете – дантелените рокли вече се предлагат и в ежедневни модели. Ажурните варианти са подходящи за романтични настроения, разходки по плажа и изобщо за дните, в които имате нужда да изглеждате наистина нежни и женствени.

Принтове на цветя

Разбира се, роклите на цветя са винаги на мода. Това лято може отново да им се порадвате на воля, без значение от моделите. Просто изберете принтове на малки цветя.

Ярки цветове

През това лято може да се отпуснете и смело да носите всички цветове, които харесвате. Жълто, червено или зелено – няма значение, просто изберете хубав цвят, който да не е твърде крещящ и да пасва добре на кожата ви. Тази тенденция е валидна за всички видове рокли, но когато търсите ежедневна рокля, изберете по-класическа кройка.

Райета

Вече няколко сезона поред райетата са сред предпочитаните десени и това лято също не прави изключение. Когато търсите ежедневна визия, избирайте ярки райета, които привличат вниманието.

Комбиниране на тъкани

Ако не харесвате шарените рокли, може да изберете друг, също модерен вариант, който да не е твърде скучен. Тази година се предлагат едноцветни рокли, на които играта с тъкани и текстури придава приятно разнообразна и изключително чаровна визия.

Рокли тениски

Голяма, грубовата, мъжка тениска – такъв тип може да е модерната ви ежедневна рокля това лято. Не е трудно нито да я намерите, нито да я носите. Ако искате, може да добавите груб колан и летни ботуши, за да постигнете наистина секси визия с момчешко очарование.

  • Ключови думи: