Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата 15 - 17 април

15 април, 16 ч, Софийска опера и балет - голяма зала
"Вълшебната флейта"

Най-известните арии на великолепната опера на Моцарт са поднесени в спектакъла по интересен и интерактивен начин. Така децата, забавлявайки се, малко по малко, ще започнат да навлизат в света на оперното изкуство. Диригентът ще представи своя оркестър, а Папагено и Памина ще пеят за приятелството и любовта.
Билети на касата на операта или онлайн.

16 април, 11 ч, Сити Марк Арт Център
"Шарената книжка"

Камерен ансамбъл "Силуети" представя концерт за най-малките и техните родители. Публиката ще чуе пиеси от композиторите Моцарт, Шуберт, Брамс, Сен-Санс, Корсаков, Прокофиев, Стравински, Пипков, Владигеров и др. Композициите се вплитат в приказка с любими животинки, песни и игри.
Билети на касата или онлайн.

16 април, 11 ч, Столичен куклен театър - салон Гурко
"Карлсон"

Карлсон е носталгичен спомен за детството и емблематичен герой за поколението от края на 60-те и 70-те години на 20-ти век. Той е вечното хипи, непорасналото дете, приказен образ на порива към неограничена и безотговорна свобода. Карлсон е самовлюбен егоист, детински непостоянен и хитруващ, лаком и нетърпелив, емоционално променлив и избухлив. Дребосъчето смята, че Карлсон е най-добрият му приятел, може би защото той идва при него в най-критичните моменти.
Билети на касата на театъра или онлайн.

17 април, 10,30 ч, ОКИ Дом на културата "Красно село"
"Великденско ателие за изработка на яйца и аксесоари"

Около великденските празници Театър "Сириус" организира творческо ателие за изработка на великденски яйца и аксесоари за деца над 5 г.
Входът е свободен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ