Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата 22-25 април

22 април, 10 ч, "Музейко"
    Великденска програма

1. Научен експрес:
Как се топят ледовете? Защо не потъва водолазът? Какво е електричеството? Чрез отговорите на тези въпроси децата ще могат да се потопят в света на науката.
2. Наука с поука: Малчуганите ще получат отговор на въпросите: Движи ли се водата в моретата и океаните? Водата навсякъде еднакво топла ли е? Как се образуват теченията? Всичко това ще бъде обяснено чрез интересен експеримент, проведен от водещ.
3. Работилница - Суперсилите на насекомите: В работилницата децата ще се срещнат с видово разнообразие от насекоми, ще се запознаят с невероятните им сили и уникалното им устройство, което е в основата на тези сили.
"Музейко" е отворен през три времеви интервала за тези и още събития.

23 април, 11 ч, Столичен куклен театър -

салон Я. Сакъзов
   "Пази детето"

Образователен куклен спектакъл, който по забавен и интерактивен начин учи децата между 5 и 8 години как да разпознават опасните за тях ситуации и да реагират правилно. Главният герой е полицай, който е усмихнат, приветлив и внушава доверие, като в същото време той танцува, пее и играе с кукли, докато учи децата на безопасност в градската среда. По увлекателен за децата начин те ще научат, че когато са в рискова ситуация, униформените служители ще им помогнат.
Вход свободен.

23 април, 11 ч, Столичен куклен театър -

салон Гурко
   "Непознатото дете"

Притча за изконната битка с разочарованията и стремежът ни към изначалното добро у човека. Героите и образите в приказката са колкото метафорични и символични, толкова и на места болезнено реални. Самото „непознато дете” е алегория на недостижимото съвършенство, но и обещание за възможност да се докоснем отново към непорочността на детството стига поне от време на време да се отделим от материалното и да разпознаем духовното.
Билети на касата на театъра или онлайн.

25 апри, 11,30 ч, Театър 199
"Бременските музиканти"

Музикант да си ти
е самотно бреме.
За публика просиш
през цялото време.
Но не за богатства,
не и за слава,
а само за Браво!
За малка похвала...
Билети на касата на театъра или онлайн.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ