Напишете дума/думи за търсене

София Бобчева играе бременна

 Влезе блестящо в ролята си

Актрисата съобщи благата вест, търсят й заместничка

Блага вест се донесе из кулоарите на Народния театър "Иван Вазов".

Една от звездите там - София Бобчева, е на път да стане майка. Вече е ясно, че бебето ще е момиченце и ще се появи през октомври.

Самата актриса не пожела да коментира бременността си, но и не отрече информацията. В първата ни трупа вече са определили актрисите, които ще заместват красавицата, докато тя роди и използва майчинския си отпуск. За таткото се знае само, че е от Варна, но името му остава в тайна. "Мъжът до мен не е известен и не искам да го осветлявам", споделя само Софи.

 Софи е щастлива от радостната вест
Софи е щастлива от радостната вест

Красивата актриса е дъщеря на летеца Стефан Бобчев и преподавателката по български език и литература Ирина Денчева, която в момента работи с детско-юношеската формация "Врабчетата". София е единствено дете на мама и тати и родителите са във възторг от добрата новина.

За 36-годишната актриса това е първа бременност и дълго чакана новина.

Ролята й е зашеметяваща
Ролята й е зашеметяваща

"Бебето е желано и съм много щастлива от този факт", сподели преди дни пред приятелите си Софи, след като излезе бременна на премиерата на постановката на проф. Здравко Митков "Чудесна неделя за Creve Coeur" в Народния театър. В нея актрисата си партнира с Параскева Джукелова, Албена Колева, Ева Тепавичарова и Ева Данаилова. Героините влизат в образите на очарователните и ексцентрични мацки, които си правят пикник край езеро в една гореща юлска неделя. "Не знам дали ще почивам много, само всичко да е наред, пък ще преценя дали и кога ще се върна към играта", споделя с приятелки Софи.

Бобчева е от поредния талантлив клас на покойния проф. Стефан Данаилов. Кариерата й тръгва блестящо и е приета в първата ни трупа от раз. Участва в сериалите "Забранена любов", "Столичани в повече", "Стъклен дом", "Скъпи наследници". Публиката я познава и от "Пълна лудница" по Би Ти Ви.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ