Напишете дума/думи за търсене

4 мита за бебешките люлки

Има няколко мита, свързани с бебешките люлки, от които родителите се притесняват. Ето най-често срещаните от тях и защо не бива да ви тревожат.

Те са несигурни и опасни

Много родители се притесняват от опасността бебето да падне по лице или да забие пръст в пантите. Качествените детски люлки са проектирани да предотвратяват всякакви подобни злополуки. Докато следвате инструкциите за употреба, не трябва да имате причина да се тревожите.

Никога обаче не трябва да поставяте люлката върху вибрираща повърхност (като хладилници и перални), докато бебето е в нея. Меки мебели, като легла и дивани също могат да променят начина, по който люлката балансира, като я накара да се преобърне. Когато я използвате по предназначение, е напълно безопасно.

Те могат да развалят връзката между вас и бебето

Въпреки че държането и люлеенето на вашето бебе укрепва връзката помежду ви, абсолютно не е вярно, че ползването на люлка-шезлонг, ще попречи на това. Няма нищо лошо в използването на бебешка люлка от време на време. Така или иначе, те не са предназначени да се използват за продължителен период от време. Следователно, не трябва да се срамувате от факта, че смятате, че имате нужда от люлка.

Бебешките люлки са предназначени да помагат на майките в грижите им за своите малки деца. Тъй като не можете да люлеете бебето през целия ден, гледайте на тези съоражения като на инструмент, който ще ви помогне да починете, да се съсредоточите върху доброто си състояние и да свършите ангажиментите си. Бебето ви знае, че го обичате, така че не се тревожете за това. 

Закупуването на люлка втора ръка не е безопасно

Когато става дума за бебешки люлки, използваните не бива да са вариант. Невъзможно е да се прецени реалното състояние на бебешките люлки, включително дали са били добре третирани. Ето защо трябва да заложите на нова, за да сте сигурни в безопасността.

Колкото е по-скъпо, толкова по-добре

Вместо да гледате цената, първото нещо, което трябва да помислите, е дали люлката предлага всички функции, които търсите. Безопасността трябва да бъде ваш основен приоритет. Невинаги най-скъпото е най-добро.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ