Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата 10-12 юни

10 юни, 16,30 ч, Арена София

Шаро прави фест

Фондация „Шаро - подай лапа на изоставените“ е организация, чиято дейност е изцяло посветена на бездомните живoтни. Тя ще построи нов приют, отговарящ на всички европейски стандарти, където спасените животинки да намират подслон и грижа, докато чакат своите семейства. Фондацията организира фестивал с дарения. Ще има забавления за най-малките: занимания за деца, рисуване и оцветяване, запознаване с малки кученца и снимки с тях, фокуси, игри, награди и изненади. Вечерта ще завърши с благотворителен концерт с Орлин Павлов заедно с Ангел Дюлгеров(китара) и Богомил Енчев(барабани), P.I.F., Керана и космонавтите, Филип Аврамов и др.
Входът е с дарение по избор.

11 юни, 10 ч, парк "Студентски"

"Парк фест"

Фестът е подготвил изобилие от вкусна, качествена храна, традиционните балкански специалитети, поднесени директно от производителя, щанд с прясно уловена риба и морски дарове, специална селекция български вина и над 100 вида авторски коктейли. На феста ще има базар на изкуствата и творческите занаяти с българските творци. В ежедневните арт класове за деца и възрастни всеки ще може да създаде свой шедьовър като изрисува бялото платно. Концерт на 11 юни на "Остава" и на 12 - на Миро
Входът е свободен.

11 юни, 10 ч, Национален военноисторически музей

"Ден на бащата"

Националният военноисторически музей кани всички забавния детски празник – Деня на бащата. Много атракции, забавления и награди ще посрещнат всички деца и техните родители. Модерни автомобили, военни машини, скутери, програмиране на роботи, скаутски лагер на открито, логически задачи, симулатор на състезателен автомобил, колаборативен робот, пневматичен лабиринт, уред за канадска борба, дженга, фeхтовка, обработване на метал и игри с награди са само част от забавленията за децата и техните родители. Малчуганите ще се забавляват с играчки от дърво, ще рисуват върху вода, ще опитат сладки изкушения, ще се снимат с любими анимационни герои и ще гледат обичани детски филми, ще разберат любопитни факти за пътя на метала от звездите до нашия живот.
Входът е свободен.

12 юни, 10,30 ч, Южен парк

Детски приключенски празник

Децата ще преминат през поредица от любопитни пунктове, игри и ателиета със следните теми:

  • Въжен лифт
  • Карусел
  • Рицарска зона
  • Скаутска зона
  • Арт зона
  • Спортна зона
  • Плени знамето
  • Лов на съкровища

Входът е свободен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ