Напишете дума/думи за търсене

Къде да заведем децата този уикенд (24-26 юни)

Вижте предложенията на "24 часа" къде да заведете децата този уикенд: 

24 - 26 юни, Кюстендил
"Празник на черешата"

Овощната градина на България – Кюстендил ежегодно посвещава няколко дни от месец юни на кюстендилската череша. Акцент на празника е изложбата-базар на череши и черешови произведения. Провежда се и базар на кюстендилски череши с участието на местни земеделски производители. Търговци и занаятчии от цялата страна представят своите майсторски произведения. А гостите на празника участват в състезателни игри с череши. Последният ден от празника на черешата е посветен на кулинарната надпревара „Череши в кухнята“. Кюстендилските кулинари приготвят красиви пити, сладка, компоти и сиропи от череши.
Вход свободен.

25 юни, 16 ч, бул. "Витоша"
Парад на шапките

Облечете се елегантно, сложете си любимата шапка и елате да се разходим заедно и да внесем щипка стил, елегантност и цвят в пейзажа на лятна София. Мястото и часът на срещата е паметникът на Алеко Константинов на бул. Витоша.
Вход свободен.

25 юни, 11 ч, кино Кабана
„Златното петле“

Това лято Музикалният театър отново ще играе любимите музикални приказки на децата на лятна сцена Кино „Кабана” в Парка на НДК. Забавната музикална приказка „Златното петле“ разказва за хитрата лисица и добрия сив вълк, който всички мислят за лош. Той трябва да отгледа Златното петле от яйцето, отмъкнато от лисицата. Петлето нарича вълка свой баща и за него той е най-добрият, най-умният и най-смелият. Никой досега не е обичал вълка и не го е карал да се чувства щастлив.
Билетите се продават онлайн.

26 юни, 11 ч, Парк "Военна академия"
"Хензел и Гретел"

Националната опера и балет кани най-малките си зрители от четири до 14-годишна възраст на детската опера "Хензел и гретел". Посланието на произведението е за силата на семейните ценности и устояването пред предизвикателствата, както и вярата в някого, който те обича и бди над теб, ако помислите ти са добри.
Билети на касата на операта или онлайн.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ