Напишете дума/думи за търсене

Вижте къде да заведете децата през уикенда (29-31 юли)

И тази седмица "24 часа" подготви интересни предложения къде да заведете децата през уикенда. Вижте ги: 

29 юли, 10 ч, парк "Военна академия"
"Шегобишко в страната на чудесата"

На далечния Остров на чудесата е закопано безценно съкровище. Там е пълно с чудеса, музика и танци. Малките зрители ще се запознаят с чудните герои Кокосо Пали Лула, адмирал Джинджифил, капитан Ким, дон Чер Пипер, красивата Кокаска и смелото момче Шегобишко, което спасява съкровището от разбойниците Цигу, Мигу и Игу. А съкровището е наистина безценно, въпреки че е парче еленова кожа. На него са написани тайни думи, които ще научите, ако отидете да гледате мюзикъла. Представлението е част от фестивала "Опера в парка" на Софийската опера и балет.
Билети се продават на касата на операта или онлайн.

30 юли, 11 ч, парк "Военна академия"
"Концерт за бебоци"

Концертът е за най-малките – с бибероните, памперсите, тези, които ходят, и тези, които лазят, плачещите, играещите, тези, които си бъркат в носа, дърпат си косата, ядат играчката или ръката на съседното дете. Тези концерти са за всички, които започват да се учат да слушат музика. Програмата включва едни от най-популярните песнички: "Над смълчаните полета", "Снежен човек", "Зеленчуци, който не яде", "Хей, ръчички, хей ги две", "Пеят, скачат палците" и още други.
Билети се продават на касата.

31 юли, 16 ч, Южен парк
Безплатна портретна фотосесия за деца

Фотографът и художник Огнян Ангелов организира интересно преживяване за децата - непринудена, портретна фотосесия на открито. Фотосесията е подходяща за деца на възраст от 1 до 10 години. Снимките ще бъдат професионално обработени и изпратени на посочен адрес, подходящи за разпечатване на хартия.
Събитието е с предварително записване на тел. 0887 223 626.


Пепеляшка от операта от Джоакино Росини няма да отпътува на бала с тиква каляска, няма да загуби сребърната си пантофка, няма и фея магьосница, но това не означава, че приказката не е вълшебна. Една слугиня ще се превърне в принцеса заради силата на любовта. Ще има принц, който обаче се преоблича като слуга. И по-скоро смешни, отколкото лоши сестри, които искат да се оженят за слугата, преструващ се на принц. Не стига, че ситуацията е достатъчно заплетена, но всезнаещият магьосник Алидоро ще забърка още интриги и ще се опитва да дърпа конците на всички герои, за да доведе приказката до щастлив финал и да възтържествува любовта.
Билети на касата на операта или онлайн.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ