Напишете дума/думи за търсене

Синоптичката Стефани с пищна погача за бебето

Стефи изпълни традициите и направи погача

Синът й Даниел събра най-близките й приятелки орисници

Стотици левове пръсна Стефани Обадяру за погача на сина си.

Синоптичката, която стана майка на 22 юни, спази традицията и покани най-близките си приятелки, които да орисат бебето. Екзотичната красавица заложи на синьо и кафяво за декорациите в дома си, където посрещна своите гости. Противно на останалите популярни млади майки Стефани отказа да празнува 40-ия ден от раждането на сина си в заведение, а прие гостите вкъщи. Торта с мечета, меденки с нарисувани бебета и всякакви подобни глезотии допълниха празника.

Торта, балони и меденки допълваха специалния ден
Торта, балони и меденки допълваха специалния ден

След като дълго пази тайната кой е мъжът в живота й, 22-годишната синоптичка повдигна завесата наскоро. Гордият татко е млада футболна надежда. Николай Колев играе във Витоша-Бистрица.

Гордият баща е футболистът Николай Колев
Гордият баща е футболистът Николай Колев

Преди да стане популярно телевизионно лице, Обадяру гради успешна кариера на модел. Екзотиката идва от нигерийските корени на баща й. Моделката трудно определя кои черти е взела от двете си националности, но е категорична, че и двете имат много плюсове, които несъмнено притежава. Споделя, че по характер прилича повече на майка си, но по визия е изцяло на баща си. Въпреки че е наполовина нигерийка, Стефани и до днес не е посещавала родината на баща си.

"Никога не съм била в Нигерия, но се надявам един ден да отида, все пак баща ми е оттам и е много важно да видя тази страна", разкри неотдавна Стефани пред "България Днес".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ