Напишете дума/думи за търсене

Криста Чернева роди момиченце

Криста Чернева стана майка за първи път.
СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА АКТРИСАТА

Таткото е капитанът на националния отбор по футбол на Унгария - Адам Салай. Внучката на София Кузева и Панчо Чернев се появи на бял свят в Базел, Швейцария.

Красивата актриса и модел Криста Чернева стана майка за първи път. Дъщерята на актьорите София Кузева и Панчо Чернев роди момиченце на 26 август от капитана на националния отбор по футбол на Унгария Адам Салай, който играе и в “Базел”. Бебето - Ефимия-Анна, се е появило на бял свят в клиника в Базел, Швейцария, където неотлъчно до Криста е бил таткото.

Щастливата баба София Кузева е заминала от Германия, където живее от много години, в Швейцария, за да бъде до дъщеря си Криста в този вълнуващ момент. Дядото Панчо Чернев е в София в момента, но при първа възможност веднага ще хване самолета, за да види внучката си.

23-годишната Криста Чернева и 34-годишният Адам Салай са заедно от три години, без да афишират публично връзката си. И все пак чуждите медии успяха да разкрият, че са двойка, защото често двамата се отбелязваха в социалните мрежи от едни и същи места, въпреки че не пускаха общи снимки. Щастливото очакване на бебето бе пазено в тайна доста време, но в крайна сметка футболистът не издържа и по време на мач сложи палеца на едната си ръка в устата си, а другата на корема си, намеквайки, че скоро ще става баща. Преди няколко дни той игра с “Базел” срещу ЦСКА, като отборът му победи с 2:0 в реванш за Лигата на конференциите и се класира за груповата фаза на турнира, а ЦСКА отпадна.

Заради бебето Криста Чернева пък ще трябва за известно време да сложи на пауза кариерата си на модел и актриса. От 14-годишна тя се снима в реклами в България, Германия, САЩ, Франция, Англия и Китай, а от 17-годишна се изявява и като актриса в продукции в Германия. През 2020 г. стана част и от актьорския състав на сериала по “Нетфликс” “Китц”, който е продукция на Австрия и Германия.

АДАМ САЛАЙ
АДАМ САЛАЙ
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ