Напишете дума/думи за търсене

Как да пречистим белите дробове с билки

Кашлицата сутрин издава за възпаление на бронхите. Тази билкова формула помага за пълно изчистване на дробовете

Сутрешната кашлица често остава неглижирана и възприемана като нещо нормално.

Това обаче далеч не е така. В повечето случаи става въпрос за възпалително състояние на бронхите, което се съпровожда с отделяне на голямо количество слуз от жлезите на трахео-бронхиалното дърво.

Този секрет освен в по-голямо количество, става и по-гъст, което води до постепенното запушване на дихателните пътища. Ако има запушване на дихателните пътища от постепенното натрупване на секрет в тях се води до едно усещане за „свиркане“ при дишане.

“БРОНХО КЛИЙНЪР” е българско откритие, комбинация от 100% естествени съставки за  естественото пречистване на белите дробове. Продуктът спомага за регулиране дейността на дихателната система, както и за подобряване проходимостта на алвеолите.

Успокоява лигавицата, има противовъзпалително действие и доказани антибактериални и антитоксични свойства на състава.

Пречистването на белия дроб от токсини и катрани е от първостепенно значение, особено при пушачи и при хора, които живеят в среда със замърсен въздух.

Тайната се крие в неговите съставки - екстракти от живовляк, евкалипт и джинджифил и Витамин С. Живовлякът се използва за почистване на дихателната лигавица и предотвратява  натрупването на слуз по нея.

Успокоява кашлицата, която често съпровожда продължителното тютюнопушене. Билкарите считат евкалипта за ефективен е при редица респираторни проблеми, включително простуда, кашлица, хрема, болки в гърлото, астма, назална конгестия, бронхит и синузит.

Джинджифилът има силно отхрачващо действие. Помага за бързото възстановяване при простуда, ангина и грип. Стимулира отделянето на слуз от бронхите и изчиства дихателните пътища.

Хранителната добавка съдържа 60 капсули в опаковка, достатъчни за едномесечен прием. За пълно пречистване се препоръчва тримесечен курс на терапия (3 опаковки).

Поръчайте директно от производител на промоционална цена от 24 лв., вместо 42 лв. или пълен курс на терапия (3 месеца) само за 72 лв. Заявете на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg. Продуктът може да откриете и във фирмения магазин на адрес: София, бул. “Христо Ботев” 60

  • Ключови думи: