Напишете дума/думи за търсене

Семейство от Бистрица с трета двойка близнаци

СНИМКА: Архив

Трета двойка близнаци се родиха в семейство от дупнишкото село Бистрица. Двете са момченца, като едното тежи 4 кг, а братчето му - 3 кг и 200 г.

Така Костадин Ламбов и Цветелина Скоклева, които са сгодени от 2017 г., вече имат 9 деца. От предишни бракове двамата имат по едно дете. Първото им общо е момченце, а през 2019 г. се раждат първата им двойка близнаци - момче и момиче. През 2020 г. семейството се увеличава с още две момченца, отново близнаци, а преди дни с още две, които още не са изписани от родилно отделение.

Кметът Кирил Огненски е изключително щастлив и смята, че семейството трябва да служи за пример. Той е кръстник на първото им дете, както и на първата двойка близнаци. Сега се надява да кръсти и другите две двойки близнаци наведнъж.

Справят се сами, без да търсят помощ. Бащата е международен шофьор и разчитат на неговата заплата, както и на детските надбавки. "Костадин е изключително трудолюбив и достоен човек. Няма как да не им е трудно с девет деца, но се справят с отглеждането", каза кметът.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ