Напишете дума/думи за търсене

Сузанита в предродилна треска

Певицата тъжи за феновете си

Младата певица не спира да се готви за появата на наследника си

В предродилна треска е 19-годишната Сузанита.

Младата певица е силно развълнувана от факта, че скоро ще става майка. Пред фенове в социалните мрежи Сузанита споделя, че месец преди раждането става все по-нетърпелива, но понякога през ума й минават и тревожни мисли - дали ще бъде добър родител и дали ще може да се грижи правилно за новородения си син.

"Понякога от притеснение започвам да се вманиачавам в бебешките дрешки и започвам да ги сгъвам под всеки ъгъл перфектно. След което започвам да подреждам родилната си чанта отново и отново. Постоянно чистя и всички рафтчета и шкафчета, за да е чисто", разказва Сузанита и пита бъдещите майка дали само тя има тези проблеми.

Бъдещите родители все още не са избрали име на бебето
Бъдещите родители все още не са избрали име на бебето

С бащата на бебето - атлета Марк Славов, са завършили с всички покупки за чаканото бебе. Двойката купува куп неща. А Сузанита споделя, че всичко им е необходимо. Певицата се запасява с нощница и специален сутиен за кърмене, бебешко гнездо, дървена кошара и още десетки покупки.

"Бебето е плод на любовта ни с Марк. Искахме го повече от всичко и сме се молили с всички сили да се случи и всичко да е наред с бебко", споделя щерката на Орхан Мурад.

Сузанита признава, че с половинката й Марк все още не са избрали име за бъдещия си син.

"Имаме няколко любими имена вече, но все още не сме избрали нищо конкретно. Решихме, че искаме да го видим първо, след като се роди, и да го усетим. Причината е, че с Марк вярваме, че всеки човек си идва с името", разкрива изпълнителката на "Между гърдите".

По нейни думи Марк е неотлъчно до нея през цялата й бременност и е щастлива, че именно той ще бъде баща на първото й дете. По всичко личи, че Сузанита е готова да обърне нова страница в личната си история, започвайки на чисто с човека, който успя да й помогне да стъпи на краката си. В началото на тази година тя засвидетелства любовта си към него, като си татуира името му на врата си.

"Нямам търпение да се завърна на сцената. Ще ме видите така, както никога досега! И няма да спирам да работя и за миг повече. Имаме да наваксваме, а и публиката и енергията на хората ми липсват много", обещава на феновете си Сузанита.

Желаем й леко и успешно раждане!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ