Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата този уикенд (24-25 септември)

Вижте и тази седмица предложенията на "24 часа" къде да заведете децата през почивните дни:

24 септевмри, 11 ч, Sofia Summer Fest

"Музикалница"

В безкрайния Океан на звуците живеят многобройните потомци на два големи рода - потомците на Тон и потомците на Шум. Къде се намира този океан? Във Великата тишина, точно на стъпка от Там, където извират всички неща. Главният герой Додо Ресол е гмуркач - откривател на забравени тонове. Един ден Додо Ресол обаче не може да посети Океана на звуците, а трябва непременно да намери забравената песничка на едно делфинче в беда. Додо не открива “най- важното”, с което влиза в Океана. Кое е то? Кой ще му помогне? Публиката ще се включи, за да спаси заедно с Додо песничката на делфинчето.

Вход свободен.

24 септември, 11 ч, Столичен куклен театър - салон Я. Сакъзов

"Палечка"

Малката и ефирна Палечка оживява на сцената чрез вълшебната четка на едни необикновени художници. Те рисуват магически картини и одухотворяват всяка линия. Куклите и героите се създават пред очите на зрителите.

Билети на касата на театъра или онлайн.

25 септември, 11 ч, Театър "Възраждане"

"Алиса в Страната на чудесата"

Пиесата е драматизация по двете книги на Луис Карол. Тя е приказна история, чийто главен персонаж е малкото момиченце на име Алиса. Следвайки говорещ бял заек, попада в непознат и напълно объркан свят, населен със странни човекоподобни същества, причудливи и фантастични персонажи - Чеширския котарак, Лудия шапкар, Туидълдъм и Туидълди, Хъмпти Дъмпти, Кралицата на сърцата. Водена от любопитството си и след безброй приключения и срещи с невероятните създания, тя най-накрая се събужда у дома.

Билети на касата на театъра или онлайн.

25 септември, 11 ч, Сити Марк Арт Център

"Сапунена фантазия"

Сапунените мехури винаги са били и ще бъдат много обичана детска игра и невероятен феномен за възрастните. Различни номера, игри и състезания със сапунени балони, провокиращи участието на публиката, са част от това сапунено пътуване и преживяване.

В шоуто може да видите от най-обикновени до най-странни сапунени балони, като балоните с дим, огън, квадратни, балони - гъсеница, 5 един в друг, тенис със сапунени мехури.

Билети на касата на театъра или онлайн. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ