Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата този уикенд (14-16 октомври)

Не пропускайте да заведете децата и тази седмица на театър, балет или спортно състезание. Вижте предложенията на "24 часа", които ще ви помогнат да забавлявате и разнообразите своите малчугани в края на седмицата. 

14 октомври, 10 ч, Софийска опера и балет - камерна зала
„Трите прасенца"

Пиф, Паф, Пуф са три малки прасенца. Но колкото и да са малки, когато са задружни, могат да победят дори най-големия и страшен вълк. На сцената ще оживее приказка, в която прасенцата са артисти, които пеят, играят, танцуват и свирят в първата част. Във втората започват перипетиите им след срещата с вълка, който накрая получава своя урок.
Билети на касата на театъра или онлайн.

15 октомври, 9 ч, Стадион „Васил Левски”
Турнир "Децата на София"

Турнирът за деца се завръща. Неговата основна цел е да популяризира практикуването на спорт сред децата и юношите и да запали техния интерес към системни занимания със спорт и в частност с леката атлетика в тяхното свободно време.
Състезанието е съфинансирано по Програма за развитие на детско-юношеския спорт и се реализира в подкрепа на "София Европейска столица на спорта"
Необходимо е предварително записване.

15 октомври, 10,30 ч, Университетска ботаническа градина гр.София
"Празник на тиквите"

Есенната тиквена фиеста, организирана от Университетската ботаническа градина в София, включва:
- Кулинарна демонстрация на есенни ястия
- Изложба на сортови тикви, отгледани в Учебно-експериментална база Драгалевци
- Базар на есенна декорация
- Томбола с награди
Вход свободен.

16 октомври, 11 ч, зала "България"
"Есента в музиката"

Софийската филхармония кани най-малките зрители да чуят как звучи есента в музиката. Децата ще научат кои композитори са били вдъхновени от нея и как са разкрили красотата й чрез нотите. Диригент е Павел Златаров, а специален участник е актрисата Богдана Трифонова.
Билети на касата или онлайн. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ