Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата този уикенд (4-5 ноември)

Вижте предложенията на "24 часа" къде да заведете децата тази седмица:

4 ноември, 10 ч, Софийска опера и балет - камерна зала
"Вълшебната флейта"

Най-известните арии на великолепната опера на Моцарт са поднесени по интересен и интерактивен начин. Така забавлявайки се, децата ще навлязат в света на оперното изкуство. Диригентът ще представи своя оркестър на публиката, а Папагено и Памина ще изпеят за приятелството и любовта.
Билети на касата на операта или онлайн.

5 ноември, 11 ч, Младежки театър "Николай Бинев"
"Приказки от минало-свършените времена"

Автор на вълшебния и приключенски текст, който несъмнено ще грабне вниманието на децата, е световноизвестният британски писател и поет Ръдиард Киплинг. Колекцията от приказки "Приказки от минало-свършените времена" е класика в света на детската литература и е сред най-известните му творби.
Билети на касата на театъра или онлайн тук.

5 ноември, 11 ч, Театър "Възраждане"
"Снежанка и седемте джуджета"

В далечно кралство живеела красива, но много зла царица, която имала вълшебно говорещо огледало. Нейната хубост била ненадмината, докато един ден не се появила Снежанка - по-красива, добра и работлива. Момичето ставало все по-хубаво и един ден злата мащеха решила да я убие. Опитът е неуспешен и Снежанка заживява в гората в къщичката на седем джуджета, криейки се от коварната царица. Огледалцето обаче издало, че момичето е живо и царицата решила да я приспи завинаги с отровна червена ябълка. Само целувката на истинската любов ще съживи Снежанка…
Билети на касата на театъра или онлайн.

5 ноември, 18,30 ч, ОКИ Дом на културата, Красно село
"Пчеличката Мързеланка"

Всички знаем колко са работливи пчеличките. По цял ден те събират прашец от цветята и от него правят мед за децата. Но ето че се появи една пчеличка, която предпочита да е мързелива и красива, отколкото работлива. Какви приключения ще се случат на пчеличката Мързеланка? Как тя ще се промени, за да се превърне в най-работливата пчела? Кукленият спектакъл на театър „Сириус“ е подходящ за деца над 3 години.
Билети на касата на театъра. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ