Напишете дума/думи за търсене

Дженифър Анистън за първи път разказва за трудностите с опитите да забременее

Актрисата Дженифър Анистън СНИМКА: Туитър/Jennifer Aniston

Дженифър Анистън за първи път споделя за трудностите със забременяването и опитите за ин витро. 

В интервю за списание Allure актрисата коментира слуховете за бременност, които я тормозеха през годините. Звездата от сериала "Приятели" разкрива, че се е борила с безплодието в продължение на години.

Анистън се раздели с Брад Пит през 2005 г. след 5 години брак. Тогава се въртяха слухове, че е избрала кариерата пред децата и затова се стигнало до развод.

"Опитвах се да забременея. Това беше предизвикателство за мен, пътят към мечтаното бебе", казва тя. "Всичките години на спекулации бяха наистина трудно време. Минавах през ин витро оплождане, пиех китайски чайове, каквото ми предложеха. Хвърлих всички усилия по въпроса", казва Дженифър.

Актрисата определя като пълни лъжи твърденията, че е егоист и се вълнува само от кариерата си. "И не дай си Боже една жена да е успешна и да няма дете. И че причината, поради която съпругът ми ме напусна е защото не съм го дарила с дете", споделя Анистън.

53-годишната звезда не уточнява кога се е подложила на ин витро. Казва обаче, че не съжалява за това как са се развили нещата, пише Дир.бг.

"Ето ме днес. Корабът отплава. Всъщност чувствам малко облекчение сега, защото вече го няма въпроса "Мога ли?". Не ми се налага да мисля повече за това", казва още Рейчъл от "Приятели".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ