Напишете дума/думи за търсене

Eucerin предизвиква стареенето с известни майки и дъщери

Източник на снимката: Pixabay

Повече от 120 години Eucerin се грижи за женската кожа, като предоставя решения за всички етапи на процеса на стареене. Брандът с множество иновации в сферата на дермокозментиката, помага на жените да приемат себе си и промените на времето по-лесно. В тази връзка през месец декември 2022 г. Eucerin стартира кампанията #generationEucerin.

Нейната цел е да акцентира върху приемствеността между поколенията в грижата за кожата. В поредица от видеоматериали майки и дъщери обменят помежду си опит и си оказват подкрепа една на друга благодарение на специалната връзка между тях.

„Ние в Eucerin разработваме антиейдж решения, информираме и образоваме жените как да се грижат за кожата си, за да забавят признаците на стареене и да я запазят гладка и сияйна по-дълго време. Вярваме, че това им помага да се чувстват по-уверени и силни. И тъй като наши потребители са жени от различни поколения, добре разбираме колко е важно те да предават помежду си опита в грижата за кожата и да се подкрепят. Връзката между майка и дъщеря е много специална и чрез тази кампания демонстрираме нейната сила и значение за грижата за кожата на жените от различните поколения“ – коментира г-жа Вяра Караджова, Мениджър Фармацевтичен канал в Beiersdorf България.

Участници във видеоматериалите са популярни личности от различни сфери на живота в България. Заедно зад камера застават Луиза Григорова и Ивет Григорова, Симеона Герджикова и Анна Елазарова, както и Жаклин и Вилиана Даскалови. Основен фокус на техните разговори са ролята на генетиката, на външните фактори, добрата вътрешна и външна хидратация за запазване на кожата по-млада по-дълго време. По отношение на външната хидратация на фокус са две от антиейдж серии на Eucerin – Hyaluron-Filler и Hyaluron-Filler+Elasticity.

Eucerin Hyaluron-Filler включва дневни и нощни кремове, околоочен крем и серуми, които са предназначени за фини линии и първи признаци на стареене. Формулите съдържат високо и нискомолекулярна хиалуронова киселина за хидратация и запълване, антиоксиданта сапонин, който активира собственото производство на хиалуронова киселина в кожата с до 256% и еноксолон, който забавя скоростта на разграждане на хиалуроновата киселина с над 50%. Кремовете от серията са снабдени със слънчева защита с фактор 15 или 30.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity включва дневни и нощни кремове, околоочен крем, крем за ръце и серум. Продуктите* са снабдени и с иновативната съставка Thiamidol против пигментни петна, които са един от основните признаци на стареене при зряла кожа. Останалите съставки са хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло, нов колаген-еластин комплекс – мощна комбинация от арктиин и креатин за стимулиране произвоството на колаген и увеличаване еластичността на кожата. Кремовете от серията са снабдени със слънчева защита с фактор 15 или 30.

Следете кампанията в социалните ни канали, в социалните канали на участниците и в медиите.

*с изключение на околоочния крем 

Източник на снимката: Pixabay

  • Ключови думи: