Напишете дума/думи за търсене

Топ моделите обувки за зимния сезон, които трябва да имате

Източник: Pixabay

Ясно е, че новата година, особено толкова очаквана като 2023 г., ще донесе нови тенденции и дрехи, променящи рутината на зимата, вече показваща се на хоризонта. Ето новите актуални модели, които ще ви завладеят още на мига.

Гумени ботуши

Тази зима ще имате нужда от чифт ботуши, с които да се изправите срещу всяко снежно предизвикателство. Модерните дизайни ще задоволят нуждите ви: гумени ботуши за дъжд, топли ботуши от UGG за вашите “изцяло черни” тоалети. Насладете се на новите модели и ги носете с готини плетени рокли или стилни ежедневни тоалети с тесни дънки и ежедневна бяла риза.

Ноември и декември носят дъжд, сняг и вятър… Без значение от градусите в термометъра, гумените обувки и ботите се търсят усилено по това време на годината и за старта на следващата. Не забравяйте, че в началото на новата година ще ги носите с дълги чорапи и минирокля с волани.

Боти с платформа

Новите модели с масивни подметки са идеални за всяка по-смела визия. Носете ги с вдъхновени от армията якета и шикозни карирани ризи. Добавете перфектното “количество” деним и топли аксесоари, с което вашият гардероб за зимата е завършен.

Костюмът ще бъде перфектният избор сутрин, когато нямате достатъчно вдъхновение да съставите по-сложна визия: изглежда елегантно, но може да бъде и небрежен, ако го съчетаете с обувки от Fashion Days за студения сезон.

Велурени боти

Най-лесният преходен тоалет за по-студените дни е този, в който може да съчетаете любимите си дънки с пуловер с цип, велурени боти и кожено яке. Когато търсите вливане на по-еклектичен стил, може да инвестирате солидно в аксесоари: чифт елегантни велурени боти с различни винтидж детайли.

Нашият любим модел зимни боти за есента и зимата има удобна подметка и вътрешен косъм, който ще ви предпази от ниските температури и сняг във всичките му форми.

Боти с котешки ток

Този сезон поставяме комфорта на първо място - както у дома, така и навън, когато визията ви трябва да е безупречна за следващата среща. Студеното време навън е идеалното извинение да заложите на класически тоалет от дънки и пуловер, но в наистина студените дни ви съветваме да изберете панталон от лъскава или екокожа и чифт боти с котешки ток в същия нюанс.

Не трябва да съществува гардероб, в който няма поне един чифт женствени боти - по-специални и подходящи за всеки тип среща, но и за студеното време.

  • Ключови думи: