Напишете дума/думи за търсене

6 идеи за коледен подарък за бебе

Може да звучи клиширано, но дрешките никога не са излишни в дом, в който има бебе – особено ако е мъничко.

Колкото по-богат е бебешкият гардероб, толкова по-спокойна е майката. Най-подходящи за подарък през зимните месеци са пухкавите и топли материи, които – освен всичко останало – са и безумно сладки и страхотни за снимки.

Бебешки албум

Tова е подарък колкото за бебенцето, толкова и за неговите родители (даже за цялото семейство, защото конкретно този албум се попълва от много и все важни за детето хора). Какъв по-голям подарък за едно мъниче от това (след години) да види черно на бяло колко е важно за своите родители и с какъв трепет те са преживели всеки малък детайл от неговото ранно детство!

Играчка

Имат ли нужда малките деца от още една играчка? Разбира се. Винаги ще се намери роля за него – може да бъде някого, когото да хванем за ръка, някой, който да ни успокои в труден момент, както и някого, с когото да играем до пълно изтощение.

Практичен подарък

Едно семейство с малко бебе винаги има нужда от още една хавлийка, още едно одеялце, още един комплект пелени или лигавници. Най-добре е просто да попитате.

Книга

Никога не е твърде рано да се започне с четенето! То е изключително полезно дори за най-малките бебенца – очаквайте съвсем скоро статия от нас по темата. 

СНИМКИ: Pexels
СНИМКИ: Pexels

Нещо тематично

Ако търсите символичен подарък, коледните чорапки са винаги чудесен вариант. Пухкави, топлички, в специална опаковка – гарантирано ще предизвикат усмивки у родителите!

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ