Напишете дума/думи за търсене

Снимки от "Дете под елхата"

От съвсем мъничка хубавата Сияна от Ботевград участва в традиционния фотоконкурс на “24 часа” “Дете под елхата”. Сега, 4-годишна, тя позира кротко и както винаги усмихната пред  украсеното коледно дръвче вкъщи.

Дни след Коледа продължават да пристигат снимки на щастливи деца с подаръци и коледни костюмчета до елхата и Дядо Коледа в редакцията на “24 часа”. В традиционния конкурс “Дете под елхата” се включиха стотици читатели. А “24 часа” публикува на страниците на вестника и в онлайн изданието най-хубавите кадри с усмивките и емоциите на малчуганите покрай празника. 

Звездалина Ганчева изпраща снимка на своята прекрасна внучка - Джамелия Съншайн Тодорова. Тя е  на 2 години и 3 месеца и живее в Шумен. Момиченцето по цял ден  пее, много обича да бъде облечена в рокля и с желание ходи на ясла, защото там има деца и играчки.
Звездалина Ганчева изпраща снимка на своята прекрасна внучка - Джамелия Съншайн Тодорова. Тя е на 2 години и 3 месеца и живее в Шумен. Момиченцето по цял ден  пее, много обича да бъде облечена в рокля и с желание ходи на ясла, защото там има деца и играчки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ