Напишете дума/думи за търсене

10 неща, които да вземем в родилното

Всички знаем кои са основните неща, за които трябва да се погрижим предварително.

Има обаче и други, доста по-неочаквани и дори изненадващи принадлежности, които бихте могли да добавите към основния списък. Те ще ви помогнат да се чувствате по-добре по време на престоя в болницата. Ето какво съветват 10 майки.

"Аз си взех освежаващи мокри кърпички с алое вера. Беше много добро решение! Така се чувствах много по-добре в моментите, когато следродилната умора ме налягаше."

"Смартфонът ми наистина ме спаси. Имах неизчерпаем източник на музика, която ме успокояваше и ми помагаше да се концентрирам. Взех си и книги и през цялото време, когато бебето не беше при мен, имах развлечение и източник на полезна информация."

"Чорапи! Подът в болницата е студен. А и след самата упойка цялата се тресях в продължение на час. Само с тях успях да се сгрея."

"Не забравяйте да вземете любимата си възглавница. Тази в болницата едва ли ще ви е удобна. Особено след операция това е много важна част от добрия сън."

"Повечето жени не мислят за гримовете си точно преди раждането. Ако обаче ги вземете със себе си, ще се чувствате много по-добре по време на изписването, когато всички ще ви снимат. Ще се чувствате по-самоуверена и свежа."

"Занесох халата си. Приятно е да имаш нещо, което свързваш с дома си, докато си в болницата. Вярно е, че са само няколко дни, но все пак е важно как се чувстваме."

"Вземете си достатъчно удобно и топло, памучно бельо. Еднократните бикини за след раждане не са най-практичното нещо. Вместо това заложете на широки бикини и голяма и плътна дамска превръзка, с която да се чувствате сигурна. "

"Балсам за устни. По време на раждането устните стават изключително сухи."

"Нещо за хапване! След раждането умирах от глад. Също така кръвното ми падна и ме спасиха шоколадовите блокчета, които си бях взела в багажа. Почувствах се много по-добре. Ако не сте след секцио, ще можете да си хапнете по-скоро без притеснения."

"Носете си любим душ гел и еднократни непромокаеми лепенки за под душ, ако сте след операция. Ще се чувствате далеч по-комфортно, докато си взимате душ в болницата."

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ