Напишете дума/думи за търсене

Подходящ ли е пробиотикът Омни Биотик Панда за бебета

Източник: Pixabay

По време на бременността плодът е напълно защитен от плацентата в утробата на майката. Още с раждането си, при преминаването през родовия канал и срещата с външната среда, новороденото се сблъсква с предизвикателства за организма си, сред които са различните патогени.

Имунната му система има нужда от изграждане и обучение, за да се справя със защитната си функция за организма. Според мнението на специалистите пробиотичните продукти спомагат за подкрепата на имунитета и справянето с различни неблагоприятни симптоми. Като ефективно средство за подпомагане на имунитета на бебета може да се използва пробиотик Омни-Биотик Панда.

За кого е подходящ пробиотикът Омни-Биотик Панда?

Омни-Биотик Панда е синбиотичен продукт, който се предлага свободно и достъпно във физическите и онлайн аптеките и магазините, предлагащи фармацевтични продукти. Той е под формата на сашета и приемът му е подходящ за хора на всякаква възраст – бебета, деца, възрастни.

В състава му се включват четири бактериални щама, действащи ефективно върху повишаването на имунитета, и оказва влияние върху симптоми, свързани с проблеми в стомашно-чревния тракт. Щамовете са Lactococcus lactis, Bifidobacterium lactis W51 и W52, както и Bifidobacterium bifidum W23.

Всички те се срещат естествено в човешкия чревен тракт, което прави Панда подходящ продукт за всеки организъм още от първия ден на раждането.

Дори е препоръчително употребата да започне от майката по време на бременността, за да може още преди раждането си детето да получи подкрепа в изграждането на своя имунитет. Препоръчително е да се употребява през първата година от живота.

Омни-Биотик е отлично средство за употреба от най-малките, защото в състава си няма съдържание на глутен, мая, белтъци и животински продукти.

С какво помага пробиотичният продукт Омни-Биотик?

Омни-Биотик Панда помага за повлияване на различни проблеми, свързани с чревното здраве, както при бебета и малки деца, така и при възрастни. Приемът на хранителната добавка помага за:

- регулирането на имунологичния баланс;

- разрешаване на неприятни стомашни проблеми, които често засягат бебетата, а именно колики и запек;

- намалява шансовете от проява на алергични реакции при бебето;

- помага на храносмилателната система на бебетата да укрепне и да се развива по-добре;

- насища организма с полезни бактерии, влияещи благоприятно върху целия организъм и чревния микробиом, а от своя страна добре функциониращият микробиом спомага за намаляване на шансовете за боледуване. В една доза от пробиотика има над 3 милиарда полезни бактерии.

  • Ключови думи: