Напишете дума/думи за търсене

Мило бебе, надявам се да бъда най-добрата майка в твоите очи

Здравей, мое малко бебе. Aз съм твоята майка, а ти си човечето, което живее в корема ми от месеци.

Още си много мъничко, но те усещам как риташ всеки ден. Някои дни повече от други. Да призная честно, когато си твърде спокойно, се тревожа, че нещо не е наред, но се надявам, че просто спиш дълбоко, без да обръщаш внимание на тревогите ми. Е, няма да крия, че понякога хапвам нарочно нещо сладко, за да усетя как мърдаш. Надявам се, че не ми се сърдиш и шоколадът ти е вкусен, защото аз не мога без него, откакто съм бременна с теб.

Още когато разбрах, че си в корема ми, започнах да се питам дали си момче, или момиче. Всъщност това няма никакво значение за мен, само да си здраво. Така или иначе, аз вече те обичам безкрайно много още от мига, в който беше само две черти, а след това точица на ехографа на видеозона.

Надявам се и се моля всеки ден да си добре и да се родиш по най-лесния и добър начин. Но дори и да има някакви трудности, обещавам, че ще се справя с всички предизвикателства, за да осигуря за теб най-добрия живот.
Понякога се чувствам малко притеснена от мисълта да бъда майка и да нося отговорност за друг живот. Притеснявам се, че ще се проваля, че няма да бъдеш щастливо, когато пораснеш и това по някакъв начин ще бъде моя вина. Искам да бъда добър пример за теб. Искам да те науча да бъдеш независимо и да следваш мечтите си. Вероятно всяка бъдеща майка се чувства така и това е нормално. Все пак не ставаш родител всеки ден!

Искам да знаеш колко много обичам баща ти. Щастливи сме, че се намерихме. Не понасям мисълта, че можеше да се разминем. Баща ти има най-доброто сърце. Той е мил с мен, търпелив и внимателен. И толкова се вълнува за срещата с теб. Знам, че той ще направи и невъзможното да бъде най-добрият татко за теб.

Надявам се, че все още ще обичам баща ти толкова много, колкото сега, когато един ден четеш това. Надявам се и той да ме обича. Животът може да бъде непредвидим и жесток. Надявам се, че сме достатъчно силни, за да запазим любовта си силна. Но знам едно. Каквото и да става, и двамата ще продължим да сме лудо влюбени в теб.

СНИМКИ: Pexels
СНИМКИ: Pexels

Надявам се, че един ден, когато четеш тези редове, аз все още ще съм човекът, който съм днес, но по-добър, по-силен и по-отговорен. Искам да знаеш, че очаквам с нетърпение срещата с теб и че искам силно промяната, която ще донесеш в живота ми. Надявам се един ден в твоите очи да бъда най-добрата майка. Само тогава ще се чувствам наистина успешен човек.

С обич,

мама

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ