Напишете дума/думи за търсене

Как реагира Андреа на новината за второто дете на Кубрат Пулев (ВИДЕО)

СНИМКА: Личен профил на Андреа в инстаграм

Боксьорът Кубрат Пулев стана баща на второ дете - момченце на име Спартак.

Това стана ясно през последните няколко дни. По неофициална информация, която не е потвърдена от него, майката се казва Розали Петрова. Само преди месец спортистът каза в интервю, че е станал баща и на момиченце - през миналата година.

Реакцията на попфолк певицата Андреа не закъсня. Двамата имаха връзка повече от 10 години, но за раздяла се заговори през 2018 още преди целувката на боксьора с журналистката Джени Суши. Малко по-късно Андреа качи информация за новата любима на бившата си половинка. Тя показа нотариален акт за придобиване на етаж от жилищна сграда, в който фигурират неговото име и това на Розали Петрова, като съсобственици.

Певицата отправи твърдения, че всичко това се е случило зад гърба й, докато все още са живеели заедно. През последните години тя периодично реагираше чрез социалните мрежи, споделяйки емоционални публикации. Феновете й постоянно я нападаха, че е време да затвори тази страница и да продължи напред.

След интервюто на Кубрат, в което признава за дъщеря си Христина, попфолк певицата публикува в своя инстаграм профил видео с кадри на двамата, под което написа “сбогом”. И докато всички си мислеха, че най-после е оставила миналото зад гърба си, всичко се промени след излязлата новина за новороденото момченце на Кубрат, което се твърди, че се е появило на бял свят на 2 февруари в Столичната болница “Шейново”.

Няколко часа по-късно Андреа качи видео в личния си профил в ютюб, на което се чува запис между нея и друга жена. Другата жена е бившата съпруга на бившия любовник на Розали. Тя твърди, че предполагаемата половинка на Кубрат се занимава с нечисти сделки с имоти, била е любовница на мъжа й, който вече е починал и още куп обвинения, които можете да чуете в споделеното видео. В социалните мрежи се появиха куп реакции - някои обвинителни към певицата, а други - оправдаващи я. В отговор изпълнителката публикува снимка, на която се вижда, че боксьорът е присъствал на рождения й ден на 23 януари тази година.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ