Напишете дума/думи за търсене

Мамо, ето как изглеждаш в моите очи

СНИМКА: IStock

Скъпа моя мамо, здравей. Здравей, едничка моя. Пише ти твоят малък ангел и продължение, което очакваше с трепет девет месеца.

Мамо, сигурно неведнъж си се питала как ли изглеждаш през моите очи. Дали разбирам какво се случва около мен и как приемам света.

Мамо, знаеш ли, че аз усещам и осъзнавам повече, отколкото предполагаш. Искаш ли да знаеш как изглежда животът с теб през бебешките ми очи?

Мила мамо, знаеш ли, че всеки ден ти се възхищавам. Сутрин нямам търпение да отворя очички и започвам да се чудя как да привлека вниманието ти.

Мила мамо, знаеш ли, че понякога се будя с плач, само за да те накарам да дойдеш по-близо до мен и да усетя топлината ти?

Мила мамо, моментите от деня, в които ме допираш до себе си, за да ме нахраниш, са толкова специални за мен. Чувствам защита и сигурност.

Мила мамо, знаеш ли, че чета по лицето ти всички тревоги. Понякога си безпомощна, когато не разбираш защо плача. Не се тревожи, ти правиш всичко перфектно.

Мила мамо, аз ти се възхищавам. В моите бебешки очи ти си супер герой. Грижиш се за мен, за дома, за татко - и всичко това едновременно.

Мила мамо, знаеш ли защо понякога не те оставям да спиш нощем? Истината е, че още съм прекалено малко същество, за да прекарам толкова часове без теб.

Мамо, твоята прегръдка ме успокоява. А усмивката ти - тя е най-красивото нещо, което има на света. Ти си най-красивата майка. Съжалявам, че няма как да ти го кажа.

Мамо, знаеш ли, че нямам търпение да проговоря. Всеки път, когато ми кажеш "Обичам те, бебче", ми се иска да мога да ти отговоря.

Мамо, в моите очи ти си супер герой. Понякога те гледам и си чудя как успяваш да правиш толкова неща наведнъж?

Мила мамо, знаеш ли, че винаги виждам притесненията в очите ти. Знам колко често се питаш дали си достатъчно добра за мен. Няма как да имам по-добра майка от теб. Ти си съвършена!

Мила мамо, знаеш ли, че само гласът ти е способен да ме успокои. Понякога се чувствам уплашено и сълзички се стичат от очите ми.

Мамо, в тези моменти ти винаги идваш до мен и ме взимаш на ръце. Започваш да ме люлееш и ми говориш тихо. И изведнъж сърчицето ми се пълни с обич. Цялата обич на света.

Мамо, благодаря ти, че те имам.

С обич,

твоето бебе

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ