Напишете дума/думи за търсене

Меган Маркъл и принц Хари кръстиха дъщеря си - принцеса Лилибет Даяна

Меган Маркъл и принц Хари КАДЪР: Туитър/@cheerellas

Меган Маркъл и принц Хари отпразнуваха кръщенето на дъщеря си принцеса Лилибет Даяна.

Херцогът и херцогинята на Съсекс кръстили своята 21-месечна дъщеря миналия петък на скромна церемония в дома им в Монтесито, Калифорния.

Говорителят на Хари и Меган каза: „Мога да потвърдя, че принцеса Лилибет Даяна беше кръстена в петък, 3 март, от архиепископа на Лос Анджелис, преподобния Джон Тейлър.“

Според източник 41-годишната Меган и 38-годишният Хари са поканили крал Чарлз, кралица Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън, но те не са присъствали. 

Вътрешен човек съобщи, че на интимното събиране в петък е имало между 20-30 гости, включително майката на Меган, Дория Рагланд, кръстникът на Лилибет, Тайлър Пери, и неназована кръстница.

Пери беше забелязан да пристига в Монтесито миналата седмица. Той долетял за церемонията от дома си в Атланта с 10-членен госпъл хор, който изпълнил „Oh Happy Day“ и „This Little Light of Mine“ – песен, която звучеше на сватбата на Меган и Хари.

В интервю за PEOPLE през януари принц Хари сподели желанието си децата му да имат пълноценна връзка с кралското семейство.

„И преди съм казвал, че исках семейство, а не институция – така че, разбира се, не бих искал нищо повече от това децата ни да имат връзка с членовете на семейството ми, а те ги имат, което ме прави много щастлив“ каза Хари. 

През декември Тайлър Пери разкри, че ще е кръстник на Лилибет, която е родена на 4 юни 2021 г. в Санта Барбара, Калифорния.

Режисьорът припомни в последния епизод на документалните сериали на Netflix Хари и Меган, че двойката го е помолила да приеме ролята през 2021 г., след като Лили се е родила, пише "Вести".

Пери каза, че Хари и Меган "са били доста сериозни по телефона", когато са се обадили, за да го попитат. „Трябваше да отделя минута, за да го осмисля. И аз си помислих, „Ще бъда чест. Абсолютно ще бъда чест“, сподели още Пери.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ