Напишете дума/думи за търсене

За жени: Природна хормонална терапия с отличен ефект

Нарушенията в хормоналната обмяна са често срещани сред жените, като тенденцията е симптомите да се проявяват във все по-млада възраст. Има природни средства, отдавна известни с огромния си потенциал в лечението на много от хормоналните нарушения. Сред тях първенци са турта, невен, бял равнец, полски хвощ и петопръстник. УОМАНИКСИН е билкова тинктура, разработена специално за женското здраве, комбинираща най-силните билкови екстракти. Продуктът е произведен в България и е сред доказаните варианти на алтернативната медицина по отношение профилактика за женското здраве.

Тинктурата, която е създадена по рецептурите на акад. Хлебаров, подпомага тялото при миома, кисти, нередовна менструация, както и по време на менопауза. Може да окаже благоприятен ефект при поликистозен овариален синдром (ПКОС) и нарушения във функционалността на женската репродуктивна система,

За създаването е използвана технология на нетермично, водно – етанолово извличане на субстанциите, която запазва пълния капацитет на всяка билка. Препоръчително е да бъде приеман между 3 и 6 месеца, за да се натрупа в организма и да даде максимални резултати.


Действието на билките в УОМАНИКСИН:

Туртата е растение, което се препоръчва при миома на матката, кръвоизливи, маточни възпаления, мастопатия, кисти. При кожни заболявания, като екзема, обриви, пъпки, акне и др.

Невенът има силни бактерицидни свойства, затова често се препоръчва при нередовна менструация, възпалителни гинекологични заболявания, бактериални инфекции, срещу стрептококи, стафилококи, цистит и възпаления на бъбреците.

Белият равнец е един от природните методи за справяне с досадното бяло течение. Билката намалява възелчетата от миомата и буквално я стопява. Бори и възпаления на яйчниците, гъбички. Регулирайки менструацията, белият равнец повишава шансовете за настъпване на оплождане и успешна бременност. Началото на климакса е съпроводено от куп неприятни симптоми – кръвотечение, повишена раздразнителност, рязка смяна на настроението, безсъние, усещането за топли и студени вълни. Белият равнец помага на тялото да преодолее по-лесно всички тези промени.

Полският хвощ помага за нормалното функциониране на яйчниците и поддържането на редовен менструален цикъл, има диуретично, кръвоспиращо и противовъзпалително действие. Подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите.

Петопръстник се използва много успешно при миома на матката, тумори, бяло течение, херпес зостер, хемороиди, възпаление на стомаха и червата. Когато се приемат в комбинация, тези растения въздействат изключително добре на женския организъм. Тези растения са вложени в този натурален продукт.

Поръчайте УОМАНИКСИН на промоционална цена от 19 лв., вместо 49 лв. Звънете още сега на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

Продуктът може да бъде закупен и от магазин Biotica 1961 на адрес: София, бул. “Христо Ботев” 60

  • Ключови думи: