Напишете дума/думи за търсене

5 неща, които отличават детето зодия Овен

Tези деца са лидери по рождение. Затова трябва да подхождате към тях по съответния начин. 

Представяме ви 5 неща, които трябва да знаете за малкия Овен.

1. Те обожават вниманието

Всички деца имат нужда от внимание, а малките Овни го искат незабавно. Търпението не е най-силната им черта, затова най-вероятно ще съобщават за потребностите си шумно, взискателно и без грам притеснение. Ако детето все още не е в състояние да изрази разбираемо исканията си, то просто ще пищи, ще вика и ще негодува, докато не дойдете до него. 

2. Те са щедри

Вашето дете охотно ще споделя играчките си с другите малчугани на пясъчника. То не знае що е алчност. Проблемът е, че и от останалите ще очаква същата щедрост, а далеч не всички деца са толкова дащни. Така че ще трябва да му обясните какво е право на собственост. Освен това заради широката си душа Овните трудно се оправят с финанси. Добре ще е да го обучите как да управлява парите си отрано.

3. Те са любопитни и припряни

Овенчетата винаги са позитивни и отворени към нови неща. Те често започват да пълзят, ходят и говорят по-рано от връстниците си и дори се раждат преди термина. Като лидери по рождение обичат да поемат инициативата и да подбуждат другите за игри и бели. Така че бъдете готови вашият малък Овен редовно да се оказва в центъра на различни пакости. 

4. Обичат похвалите

Овните просто не могат да живеят без комплименти и малки награди. Дори аплодисментите ще свършат работа. Впрочем, тази потребност от похвала може да ви бъде от полза. Разработете система от постижения и поощрения и малкият Овен ще има стимул да се държи прилично. Децата от тази зодия са доста импулсивни и често действат, преди да помислят.

5. Те са неуморни

Ще бъдете заети с детето си денонощно. Игра, игра и отново игра – това е девизът им. Овните обожават да се състезават и често печелят. Под формата на детска игра ще е най-лесно да научите детето да преодолява проблемите по пътя към целта си. Този процес може да бъде доста забавен. Овните са крале на драмата и всяка най-обикновена игра могат да превърнат в истински спектакъл. Освен това те буквално се нуждаят от спорт, защото трябва да изразходват някъде енергията си.

Всяко дете е прекрасно и има своята индивидуалност и таланти, независимо зодията си. Ако имате Овен у дома, му се радвайте и насърчавайте лидерските му умения. И заедно с вашата подкрепа, то ще израсне като самоуверена и успешна личност.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ