Напишете дума/думи за търсене

Билкова тинктура контролира апетита и стимулира изгарянето на мазнините

От излишните килограми страдат метаболитните процеси в организма ни. Когато тялото ни се задъхва под натиска на непосилното тегло, страда и сърдечно-съдовата система. Хората с наднормено тегло или затлъстяване често страдат от различни сърдечни проблеми.

Нова перспектива в отслабването

СЛИМx5 е добре балансирана течна формула с пет от най-мощните познати фитонутриенти за редукция на теглото и поддържане на добро здраве. Билковия състав в тази хранителна добавка работи концентрирано в 5 различни посоки, като не само помага за намаляване на излишните килограми и мазнините, но и за освобождаване на тялото от задържаните течности и токсини, и изглаждане на натрупания целулит по проблемните зони.

Защо е опасно задържането на вода

Лимфната система участва в изтичането на излишната течност от тъканите, но понякога не се справя с работата си, особено ако по някаква причина в тялото се натрупва много течност. Така се появява оток.

Задържането на течности в организма обикновено се дължи на хормонален дисбаланс в организма. Отокът се провокира и от храненето, тъй като много храни задържат вода в тялото, например пикантни, солени, мариновани и пушени храни, бързо хранене, колбаси, всякакви сосове, захар и сладкиши.

СЛИМx5 е незаменим за всички, които се оплакват от подпухнало лице, подути крайници и имат натрупани мазнини по талията. Когато човек прави драстични диети т.е. гладува, тялото си мисли, че храната е ограничена и са настъпили „гладни години“. Това го кара да се съпротивлява и бори за всеки грам и да иска да е все по-дебело, като включва т.н. програма FAT, при която организмът драстично забавя метаболизма, на човек му се спи, ядат му се мазни и сладки храни.

Така създадената формула на СЛИМx5 е много повече от помощник за понижаване на наднорменото тегло. Съчетана с правилен хранителен режим и физическа активност тя подпомага отделянето на храносмилателни сокове и блокира гените, отговорни за производството на мастни клетки. Този билков продукт помага да се справите с излишните килограми, да регулирате метаболизма си и да изгорите излишните мазнини.
Експертите препоръчват приема на хранителни добавки на билкова основа да продължи поне 3 месеца, след което да се направи почивка за организма.

Поръчайте сега СЛИМx5 на промоционална цена от 19 лв., вместо 49 лв. за опаковка или 57 лв. за тримесечен курс на терапия (3 опаковки). Поръчайте директно на телефон: 0877 72 10 40, както и на интернет страницата www.biotica.bg 

  • Ключови думи: