Напишете дума/думи за търсене

Веган майка отказа да убие въшките на дъщеря си

Ако детето ви се прибере с въшки, вие най-вероятно ще опитате всички методи, за да ги премахнете напълно до една.

Една австралийска майка обаче отказа да нарани животинките от косата на дъщеря си, а причината е доста интересна, пише nypost.com.

Според загрижена съседка на въпросната майка, тя отказвала да унищожи въшките на дъщеря си, защото е веган, а веганите не убиват живи същества. Дебатът около това да се убиват ли въшки, или не, ако си веган, бил поставен от съседката, която потърсила мнение в рубрика за съвети. Публикацията става много популярна, заради ексцентричното си естество и веднага бива препубликувана от медии по света.

"Седемгодишната ми дъщеря е най-добра приятелка на съседското момиче, чието семейство са вегани. Това е нормално, ние уважаваме техния избор. Проблемът ми е, че наскоро това иначе възхитително дете беше в дома ни и се чешеше ожесточено, а аз открих, че е цялото във въшки."

След като споменала за проблема на майката на момичето, останала изненадана от реакцията. Майката знаела за тях, но не искала да им вреди, тъй като веганите не убиват живи същества. "Тя ми каза, че изчетква въшките и гнидите в градината, където имат най-голям шанс да оцелеят."

Жената не знаела как да постъпи и какво да каже затова потърсила съвет. "Не искам да разделям децата, но няма как "изчеткването им в градината" да подейства, а не искам и дъщеря ми да я нападнат паразити", казва в заключение тя.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ