Напишете дума/думи за търсене

Жена роди своето “чудо” след 21 загубени бременности

Британска майка разказа как семейството й вече е пълно  след девет години на болка заради загубата на 21 бебета. Каролайн Лангстоун претърпява 21 спонтанни аборта, след като с нейния партньор Люк Клейтън започват да правят опити за дете през 2014 г.

Сега обаче двойката е на седмото небе от щастие след раждането на Амелия миналия месец, разказва “Mirror”. Каролайн казва, че тяхната дъщеря е преобърнала света им “с главата надолу“, но си струва всяка секунда.

Каролайн казва, че е знаела, че може никога да няма собствено дете, но не е загубила надежда, че това може да се случи. И когато разбира, че отново очаква бебе, всичките години на болка и загуби за нея означават само едно - тя е ужасена, че може да се случи отново.

”Бях толкова уплашена през цялата бременност. Никога не съм купувала бебешки дрехи или нещо подобно, но приятели започнаха да ми купуват неща“, споделя тя пред “Mirror”.

"Тогава разбрах, че този път се случи. Невероятно е. Тя е моето бебе чудо", казва Каролайн. Така дъщеричката й Амелия се ражда напълно здрава на 24 юли.

"Тя преобърна света ни. Спи през деня и е будна цяла нощ, но аз нямам нищо против. Не планирам друго бебе, имам своето чудо сега и малкото си семейство. След като загубих 21 бебета, това идва да покаже, че човек никога не трябва да губи надежда.“

33-годишната Каролайн каза, че винаги е искала семейство: ”Около една година след началото на нашата връзка претърпях първия си спонтанен аборт, някъде около шестата седмица на бременността. След това то просто започна да се случва постоянно. Чувствах се толкова сама, чудейки се защо това продължава да се случва.”

Каролайн и 39-годишният Клейтън търсят решение на проблеми чрез консултации с различни лекари, но така и не намират отговори.

”Наистина имах подкрепящи приятели, но, слава богу, те никога не бяха преживявали това, през което аз минах, и затова се чувствах по-сама, защото имаха деца“, завършва своето интервю Каролайн.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ