Напишете дума/думи за търсене

Над 80% от жените страдат от целулит

Целулитът е тип мазнина и начинът да го отстраните е като го “изгорите”.


Интензивни кардио тренировки като тичане, катерене и колоездене са най-доброто средство. Трябва да се има предвид, че са нужни няколко месеца, за да се намали цялостното съдържание на мазнина в тялото и да се установи видима промяна!


Тонизиране

След като мазнината в тялото е намалена, то тогава идва ред на силовите тренировки, които таргетират проблемните зони. Опитайте с видео или пък започнете йога тренировки, които работят върху мускилите и правят краката и коремните мускули доста по-здрави, а кожата - по-гладка.

Правилно хранене

Разбира се, здравословната диета върви ръка за ръка с достигането на здравословно тегло. Колкото по-малко мазнина имате в тялото, толкова по-малко целулит ще се появява. Яжте много плодове и зеленчуци, чисти протеини, здравословни мазнини и пълнозърнести продукти.

Хидратиране

Намаляването на портокаловате кожа зависи и от редовното пиене на вода. Хидратацията подобрява текстурата на кожата, защото по този начин тя освобождава повече флуиди.

Въпреки че може да се погрижите за себе си чрез здравословна диета, упражнения и достатъчно почивка, нищо няма да премахне напълно целулита. Не се фиксирайте върхи него и върху начина, по който бихте искали да изглеждат бедрата ви. И знайте, че над 80% от жените страдат от целулит!

Източник: www.popsugar.com

СНИМКИ: Freepik
СНИМКИ: Freepik
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ