Напишете дума/думи за търсене

Молитвата на Ванга за зачеване

На Ванга са приписвани какви ли не чудодейни способности. Факт е обаче, че освен ясновидската си дарба, е помагала и с много безценни съвети и рецепти за здраве, включително и за типично женски проблеми.

Има свидетелства, които показват, че жените, сдобили се с рожба, благодарение на пророчицата , са хиляди. Около 5000 са кръщелниците ѝ.

"На главата си нямам толкова косми, колкото деца съм кръстила", споделя пророчицата.

Ванга никога не е връщала хора, дошли да търсят помощта ѝ за дете. Често пред вратата ѝ заставали семейства, години наред чакали да ги озари щастливото събитие, обиколили лекари и болници, приложили процедури и медикаменти. Отчаяни, те търсели в нея последна надежда. В повечето случаи Ванга я оправдавала.

"Вие си правите удоволствието, но душа само един дава - Господ", подмятала Ванга на хора, които ѝ обяснявали, че са изпробвали всичко.

Често само с едно изречение Пророчицата успявала да им подскаже, че има Бог, че има съдба и че пътят към щастието минава през осъзнаването на божественото, любовта и човещината.

Ето нейната Куклена молитва за зачеване :

КУКЛЕНА МОЛИТВА

Боже, Боже… Каква красива душа!

Като кукла! Като ангел! Като звезда!

Изпрати я, Боже, в този светъл дом,

дай ѝ път, любов, подслон!

ТЕ искат детенце да имат –

дари ги, Боже, направи ги трима!

Чудото светло скоро стори –

куклата тяхна по ангел прати:

близнаци, дъщеричка, син…

Да бъде, Господи! Амин!

Има и втора молитва, използвана от баба Ванга:

Необходимо е да се произнесе молитвата през нощта от първия срещу втория Лунен ден около полунощ. По това време жена, която желае да забременее, трябва да излезе на улицата или на балкона, да погледне в небето и да погали корема си, да каже:

„Господи, Отче наш, Всемогъщи! Както ни даде червено слънце, така ни даде и белолика луна, нежни облаци, ярки звезди, могъщи дървета, нежен вятър, така че аз, Божията рабиня (моето име), зачевам дете за себе си. Както младата луна е зачената днес, така нека детето бъде заченато в утробата ми. Амин! ”

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ