Напишете дума/думи за търсене

Скъпи мамо и тате…

Аз идвам при вас като малко,незряло същество, но вече съм оформена личност.


Ще ви трябва време, за да откриете кой съм аз,по какво се различавам от вас и какво мога да ви дам!

Моля, когато съм гладно давайте ми да ям! В твоето коремче, мамо не познавах глада, а часовникът и времето са ми чужди!

Моля, дръжте ме близо да вашите тела, милвайте ме,говорете ми, радвайте ми се! В твоето коремче бях постоянно носено и живеех близо до теб.Никога не бях само!

Когато съм будно и в добро настроение можете да ме оставите в креватчето, за да се занимавам малко и само.

Надявам се, че няма да се разочаровате, ако не се окажа съвършеното бебе от вашите мечти и надежди.Бъдете снисходителни и великодушни към самите себе си, ако и вие не се окажете съвършените родители каквито бихте искали да бъдете!

Не очаквайте твърде много от мен новороденото бебе! Не очаквайте твърде много и от себе си като родители!Нека си дадем шест седмици- като подарък за раждането.Шест седмици за мен, за да се стабилизирам, да намеря своя ритъм и шест седмици за вас, за да дойдете постепенно на себе си и да ме итегрирате в живота си.

Моля, не се сърдете, ако плача много! Имайте търпение с мен! С времето ще плача все по-малко и ще ви радвам с компанията си.

Гледайте ме внимателно, защото аз мога и без думи да ви кажа от какво се нуждая, как да ме утешите и какво ме прави доволно!

СНИМКИ: Pexels
СНИМКИ: Pexels

Моля, никога не забравяйте, че съм много здраво и устойчиво бебе.Мога да преживея без мъка вашите грешки, които правите в началото, защото сте неопитни се вълнувате.Докато ме обичате всичко ще върви добре!

Моля, грижете се и за себе си! Хранете се, давайте си време за почивка, поддържайте и развивайте връзката помежду си, защото тя е основата на моя живот и ми показва как да се науча да обичам!

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ