Напишете дума/думи за търсене

Какъв е вашият характер според месеца на раждане?

Знаете ли, че месецът на раждане разкрива много за вашата същност? 

Януари


Родените през януари често се смятат за хора, които искат да бъдат първи навсякъде, а амбицията им често ги кара да направят дори невъзможното. Все пак трябва да се признае – тактиката им работи много често!

Февруари


Хората, родени през февруари, често са скептични, но пък се приемат за атрактквни от околните.

Март


Март е месецът на хората, които са изключително смели. Решения, които за другите отнемат години, те вземат с едно мигване на окото. 

Април


Тези хора са изключително жизнерадостни и могат да видят проблясък на надежда във всичко, дори и в най-депресиращата ситуация. Понякога обаче са твърде лекомислени и това е голям проблем за тях.

Май


Търсили ли сте сватовник, който да свърже двама приятели, които безуспешно търсят щастието в приложения за запознанства? Хората, родени през май, имат безупречна интуиция! Те веднага ще забележат искрите, които се появяват между техни познати.

Юни


Тези хора са душата на всяко парти. Няма човек, който да не ги харесва и се разбират с всички. Проблемът обаче може да възникне, когато установят по-близка връзка с някой от компанията.


Юли


Те се отличават с възхитителна последователност. Ще доведат всичко от началото до края, благодарение на което успяват да постигнат всичко, с което се захванат. Жалко, че понякога забравят какво е извън плановете им.

Август


Творческа душа. Това са хората, родени през август. Ако решат да работят в креативната индустрия, със сигурност ще постигнат повече от един успех. Може би затова им е писано да бъдат артисти.

Септември


Пакет кърпички? Имат го със себе си. Химикалка? Разбира се. Резервен чифт обувки и четка за зъби "за всеки случай"? Ще ги намерите само в тях. Септември е месецът на хората, които са изключително добре организирани. Понякога дори прекалено.

Октомври

Това са хората, които се чувстват най-добре в уединението на дома си. Те са майстори в готвенето и във всички нови филмови заглавия. Струва си да се консултирате с тях на подобни теми.

Ноември


Хората, родени през ноември, прекарват много от рождените си дни при дъждовни обстоятелства. И в преносния, и в буквалния смисъл. Това ги кара да изглеждат малко песимистични по отношение на много аспекти на живота.

Декември


Родените през декември са най-лошите критици и, макар че понякога това им позволява да постигат целите си и да действат успешно, тази тенденция обикновено ги дърпа назад.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ