Напишете дума/думи за търсене

Какъв е символът на душата ви според месеца на раждане?

Знаете ли, че според езотеричните учения всяка душа има свой символ. Той се определя според месеца на раждане.

Вижте какъв в символът на вашата душа в зависимост от това кога сте родени:

Януари - Дракон

Като родени в първия месец от годината, вие сте лидери. Обичате да сте първи, а останалите да ви следват. Не ви допада да изоставате и друг да ви нарежда. Имате силна воля и се готови да се изправите срещу всичко, което животът ви поднесе. Рядко се отказвате и трудно нещо може да ви принуди да сведете глава и да се оттеглите. Отвън понякога изглеждате раними и крехки, но вътре във вас гори огън, който ви движи напред.
Но бъдете внимателни, защото имате склонност да изпускате нервите си. Ядосвате се лесно и избухвате, а това може да накара мнозина да се отдръпнат от вас.

Февруари - Феникс


Никога не се отказвате. Колкото и трудности да има пред вас, винаги сте готови да се борите докрай. Също като феникса се възражда от пепелта, излизате още по-силни и решени на всичко. Чувствителни сте, но не позволявате никому да ви подценява. Знаете силните и слабите си страни и рядко правите компромиси.
Когато загубите нещо или някого, преминавате през кратък период на тъга. В такива моменти, търсете подкрепа в близките и приятелите си, за да продължите напред.

Март - Ин-Ян


Вие сте човек на баланса. Търсите хубавото и лошото у всеки и във всяка ситуация. Имате положителен подход към хората и ситуациите, не прибързвате със заключенията и действията. Най-ценното ви качество е, че не съдите никого прибързано. Добри слушатели сте и вярвате, че винаги има какво да спечелите - дори от негативната комуникация или лошата ситуация.
Имате склонност да сте лековерни и това ви превръща в жертва на човешката злоба и склонност към манипулация.

Април - Лъв


Страстта изпълва всяка ваша клетка. Горите във всичко, което правите. Заемате се с всяка задача със смелост и без страх. Действате решително, макар понякога да прибързвате. Защитавате пламенно онези, които обичате.
Имате склонност да действате, без да мислите, когато емоциите надделеят над разума. Най-лошото ви качество е, че често мислите, че знаете по-добре какво е най-разумно, без да се консултирате.

Май - Вълк


Вие сте добри ръководители, но не обичате да сте в светлините на прожекторите. Защитавате хората около себе си, без да се набивате на очи. Самотата ви успокоява и ви зарежда. Вярвате, че добро може да се прави и без демонстрации.
Тъй като страните от вниманието, често оставяте друг да бере плодовете на упорития ви труд. Когато сте свършили нещо добре, не се срамувайте да се радвате на наградата - била тя материална или не.

Юни - Риба


Вие сте човек, който обожава свободата. Животът ежедневно ви предлага безброй възможности и не се колебаете да грабите о него с пълни шепи. Трудно поемате отговорност, но пък винаги сте готови да помогнете. Не влизате в ролята на лидери, но сте верни, когато трябва да окажете подкрепа.
Не бягайте от отговорност в трудни ситуации. Колкото по-встрани стоите, толкова по-трудно ще ви е да пораснете.

Юли - Огън


Винаги следвате онова, което покори вниманието ви. На всяко нещо се отдавате изцяло и до последно. Започнете ли дадено начинание, за вас няма отказване и връщане назад. Ако искате да постигнете нещо, сте готови безкомпромисно да действате, докато не постигнете крайната си цел.
Внимавайте, защото понякога страстта ви се превръща в обсебваща идея. Добре е да сте мотивирани, но е важно да знаете и последиците от действията си за другите.

Август - Кон


Свободата е на първо място в живота ви. Презирате ограниченията и им се противопоставяте. Вярвате, че ежедневието е приключение, което трябва да носи разнообразие и забавление. Обичате да експериментирате и да вървите по неотъпкани пътеки, иноватори сте.
Изпитвате трудности с поемането на дългосрочни ангажименти, защото смятате, че са ограничаващи. Не бъдете предубедени и опитвайте да виждате хубавото и в по-трудните ситуации.

Септември - Цвете


Вие сте от хората, които предизвикват усмивки и събуждат топлота у всеки, до когото се докоснат. Знаете как да откриете най-доброто в човека. Вярвате, че животът се живее мирно и тихо. Не искате да сте център на внимание и страните от големите компании.
Вярата ви в доброто е похвална, но често се оставяте да ви използват и нараняват. Не стойте безучастно, когато някой иска да ви навреди.

Октомври - Звезда


Вие сте от хората, които оказват подкрепа на нуждаещите се в най-трудните моменти. Готови сте на всичко, за да са близките ви хора добре. Към вас се обръщат близките ви, когато са изгубили пътя си и се нуждаят от посока и съвети. Алтруисти сте и поставяте чуждото добруване пред своето.
Намирайте повече време за себе си и не забравяйте, че понякога, за да можете пълноценно да помагате на другите, е нужно първо да обгрижите себе си.

Ноември - Дърво


Вие сте онзи, на когото разчитат семейството и приятелите ви. Към вас се обръщат за съвет и подкрепа, разчитат вие да ги пазите. Имате силна воля и решителност, действате добре под напрежение. От хората сте, които правят добро и не очакват отплата.
Не жертвайте щастието си в името на всяка кауза. Научете се да отказвате понякога и знайте, че ако не сте чувствате добре, не бива да изпитвате вина, че искате да се погрижите за себе си.

Декември - Вода


Вие сте хамелеони. Действията ви се определят от човека, който стои пред вас, както и от ситуацията, в която сте попаднали. Понякога сте спокойни и непоклатими, друг път - избухвате в най-неочаквания момент.
Вие сте силни, но не забравяйте, че непредвидимият ви нрав наранява най-много хората от близкото ви обкръжение. Учете се да контролирате емоциите си.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ