Напишете дума/думи за търсене

5 неща, които мъжете и жените правят различно

Мъжете и жените се различават в не едно и две неща. И ако на първо четене се сещате за възможно най-тривиалните, то днес ще ви изненадаме.

Вижте 5 изненадващи неща, които мъжете и жените правят различно.


1. Позират за снимка

Мъжете обикновено завъртат цялото си тяло към камерата и показват ръцете и раменете си, докато жените по-често застават в полупрофил. Обяснението е, че мъжете подсъзнателно искат да изглеждат колкото се може по-едри на снимките, да заемат повече място и да демонстрират горната част на тялото си. Жените искат да изглеждат по-слаби и елегантни и да покажат ръцете и краката си.


2. Държат предмет

Жените по-често държат предметите с две ръце. Бутилка бира например хващат отгоре и отдолу. Мъжете използват едната си ръка и държат бутилката за гърлото. По-често жените държат по-тежките предмети отдолу, а мъжете се опитват да ги държат само с една ръка, дори ако тежат повече, за да демонстрират физическа сила.


3. Показват ръцете си

Жените обикновено демонстрират маникюра си. Затова показват ръцете си с горната част напред. Мъжете наблягат на размера, а ръцете изглеждат по-големи, ако покажете долната част на дланта.


4. Обръщат се

Знаете ли, че ако подвикнете след мъж и след жена, те ще се обърнат по различен начин. Мъжете се обръщат с цяло тяло, докато жените завъртат само главата си.

5. Избират неща от първа необходимост


Нещата, които мъжете и жените избират да вземат със себе си при пътуване, се предопределят от начина им на мислене и нуждите им. Жените имат по-добро абстрактно мислене и умеят да предвиждат различни ситуации, така че мислят за това, което би могло да се случи. Мъжете вземат само най-необходимото, което им е нужно в момента, а по-късно импровизират.

СНИМКИ: Image by Freepik

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ