Напишете дума/думи за търсене

Невероятни пожелания за 8 март

8 март е Международният ден на жената, в България го празнуваме като Ден на майката, а в някои държави се празнува като два отделни празника.

Вижте някои от най-милите пожелания за този ден.

1. Мила мамо, днес е твоят ден – вълнуващ и прекрасен като теб самата. Обичам те безрезервно и ти желая да продължаваш да блестиш като слънцето и да красиш света с присъствието си.

2. Мама е най-святата думичка на света. Мама е човекът, който ни е дал живот. Човекът, който непробудно е стоял до креватчето ни, когато сме имали нужда от нея. Тя е ангел, слязъл от небето, за да прави чудеса. Обичам те, мамо. Бъди горда и щастлива.

3. Денят на мама е! Най-святата фигура в живота ни. Човекът с ангелско сърце и дяволски нежна прегръдка. Бъди здрава и щастлива, мила мамо. Нека в очите ти блестят сълзи единствено от щастие.

4. Честит Осми Март, мила мамо. Ти си най-прекрасната майка на света. Бъди обляна в нежност и парфюмирана с щастие. Бъди горда, бъди ценена, бъди това, което си – неповторима.

5. Горда съм, че точно ти си моята майка и точно теб съм избрала аз. Щастлива съм, че съм раснала в твоите ръце и съм била част от теб. Ти винаги ще си най-ценната фигура в моя живот. Никой не е в състояние да измести една майка. Тя е човекът, който ражда нов живот! Честит 8 Март, мила мамо.

6. Мила мамо, ти си едничка и на света най-добричка. Обичам те и денем, и нощем. Желая ти цялото щастие на света. Бъди здрава и винаги се усмихвай широко, защото светът има нужда от теб, а аз най-много. Честит празник, мамо!

СНИМКИ: Unsplash

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ