Напишете дума/думи за търсене

“Три ангела” - най-силната молитва срещу проблеми

Известно е, че всеки човек има един ангел-хранител, изпратен от Господ за защита. А според някои предания, нас ни пазят три ангела наведнъж – два небесни и един земен.

Небесните ни направляват в моментите на раждането и смъртта, а земният се грижи за живота ни. Силата на трите ангела, която ще възпламеним с молитва, става своеобразен щит, отразяващ всички неприятности и проблеми, за които сме невинни.


„Спаси, Боже. Съхрани, Боже. Ти ми изпрати на помощ три Ангела, три Архангела, предани защитници. И Ти им каза да ме пазят, на никого да ме обиди да не дават, от всяка напаст да ме спасяват, щастието мое да пазят. Чуйте ме, Ангели, мои Архангели, за вашата помощ моля, с беда искам да се справя. Поставете защитна ограда от земята до самите небеса, през която никой да не може да мине.
Искам да спра да се страхувам от всякакви злини, лоши езици, зли очи, думи скверни, болести люти, зли хора и всичко дяволско, което има на земята. Аз зная, зад вашия гръб е като зад зрава стена. Спасете и съхранете Божия раб (вашето име), Ангели.
Пазете ме от сутрин до вечер. В името на Отца, и Сина, и Светия Дух. Амин".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ