Напишете дума/думи за търсене

Замърсената лимфа може да причини рак

Над 80% от токсините се натрупват в лимфната система, появяват се и отоци

Над 80% от токсините в тялото се трупат в лимфната система, което прави детоксикацията й изключително важна. Извеждането на всички отрови от нашето тяло, особено гъбички, паразити, бактерии, вируси се осъществява чрез лимфната система. Правилно функциониращата лимфна система осигурява и правилната работа на имунната система.

Лимфните съдове преминават през цялото тяло и действат като сложна мрежа. Ако тя е “задръстена”, следва застой и задържане на болестотворни организми в тялото ни и възникване на болести.

Първите симптоми за нарушена функция на лимфата са чувство на скованост сутрин преди ставане, постоянна умора, суха кожа, задържане на течности, подути лимфни възли, наддаване на тегло, целулит, възпаления в дихателната система, студени крайници и др.

https://biotica.bg/lymphafix-za-prechistvane-na-limfata-i-tsyalostna-detoksikatsiya
https://biotica.bg/lymphafix-za-prechistvane-na-limfata-i-tsyalostna-detoksikatsiya

Сред най-честите и сериозни заболявания на лимфната система са лимфоми - видове рак, които засягат лимфните клетки и лимфедем - усложнение, което се развива, когато лимфната течност се натрупва в тъканите и води до отоци и нарушена функция.
Често се случва в крайниците, но може да засегне и други части на тялото. Причините за лимфедем включват хирургично отстраняване на лимфни възли, радикално лечение на рака и някои други медицински състояния.

ЛИМФАФИКС съдържа билкови екстракти, подпомагащи по естествен начин пречистването от токсините и свободните радикали и съдействащи за редуциране на лепкавостта на лимфата. Продуктът стимулира отделянето на отпадъците от кръвта и потока на лимфата и оказва влияние на цялостното снабдяване на органите с кръв и хранителни вещества.

ЛИМФАФИКС работи за поддържане в норма на нивото на добрия холестерол в кръвта и има силно потогонно действие. Нормализира липидния профил и подкрепя имунната система.

Поръчайте директно от производител на промоционална цена от 23 лв. за опаковка, вместо за 42 лв или пълен курс на терапия (3 опаковки) за 69 лв.

Заявете на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg или в магазин Biotica 1961 на адрес София, бул. “Христо Ботев” 60.

  • Ключови думи: