Напишете дума/думи за търсене

Хората, родени на тези дати, имат мъдра душа

Хората, чиято дата на раждане е на 7-и, 16-и и 25-и, имат число на Душата 7.


Те са под влиянието на Кету, подобно на Раху, като това не е небесно тяло, а са Лунните възли.

Това е друга точка на пресичане на орбитите на Луната около Земята и Земята около Слънцето. Затова Кету се нарича сянка.

Но въпреки липсата на физическо тяло, влиянието на сенките на планетите върху живота ни е мистично и неочаквано.

В нумерологията се смята, че такива хора са мъдри, имат дълбоки познания, притежават силна интуиция и ангел-пазител. Те също така са добри психолози, интересуват се от мистицизъм и всички видове изцеление, предпочитат алтернативна медицина. Добродушен, приветлив и привлекателен. Имате добър вкус, но не се интересувате от външния вид.

Те са креативни хора с богато въображение, могат да станат добри писатели или художници, те се отличават с оригиналност в творенията си. Те могат да печелят пари по различни начини. През целия си живот се опитват да научат нещо и да го предадат на другите. Те са общителни, но самотата им е по-приятна. Обичат свободата, защитават правото си на лично пространство. Носят любов към природата и красивите места.

Те обичат да спорят, имат своя собствена логика, философия и мироглед.

Склонни към преувеличение. Благородни, любезни, сантиментални. Дисциплинирани, организирани и принципни. Такива хора са щедри към своите близки, но икономични и пестеливи за себе си.

Те трансформират старите неща, поправят, преработват и намират нещо за всеки. Изхвърлянето на нещата е последно. В негативна проява те не са самоуверени, прекалено чувствителни и неспокойни. Често нещастни в семейните отношения. Трудно признават собствените си грешки и недостатъци.

Препоръчително е хората с Душа номер 7 да развият не привързаност към материалния свят, да приемат всичко, което им се случва, да бъдат искрени, скромни, да избягват опиянението и да уважават партньорите си.

Благоприятните години на живот са 21, 28, 35, 42 и 49, както и 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61 и 70;

Слабите периоди са януари и февруари;

Благоприятни дати са 7, 16, 25, както и 1, 2, 4, 10, 11, 19, 20, 22, 28, 29 и 31;

Благоприятни дни са неделя, понеделник и сряда;

Цвят – сив, опушен;

Камъни – котешко око, тигрово око.

Хората с число на душата 7 трябва да се стремят да развият в себе си положителните качества, свързани с Кету, да се стремят към най-добрите си проявления, да живеят в хармония с тази планета.

СНИМКА: Image by freepik

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ