Напишете дума/думи за търсене

Какви са недостатъците на всяка зодия?

Всеки от нас има както положителни, така и не толкова добри страни на характера. За онези, които вярват в астрологията, това вероятно се дължи до голяма степен на зодията.


Ако и вие сте от тях, днес ви представяме недостатъците на всеки от знаците. Ето какви са те.

Овен (21 март - 19 април)

Огненият знак не си поплюва, ако нещо не върви по неговия план. Няма значение дали са врагове, приятели или семейство - всеки може да пострада от изблиците на гняв на Овен. Недостатъците на Овните са тяхната агресивност и липса на задръжки.

Телец (20 април - 20 май)

Тази зодия умее да брои пари и именно те са нейната ахилесова пета. Алчността е един от основните пороци на Телците. Понякога им пречи да се наслаждават на живота и разваля отношенията с другите. В крайна сметка може да му бъде изключително трудно да харчи пари дори за най-необходимите неща.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Този знак е склонен да забравя за поверителността в комуникацията, така че лесно разкрива тайните на други хора. Близнаците са изключително любопитни, социалният им кръг е голям, но импулсивността им пречи да смятат, че тайните на другите хора трябва да си останат тайни.

Рак (22 юни - 22 юли)

Постоянните оплаквания срещу всички са основният недостатък на този знак. Раците могат да се нацупят дори при най-малкия намек за неуважение към тях. Те са изключително чувствителни, така че са склонни да приемат случайни коментари или лоши шеги като лична обида.

Лъв (23 юли - 22 август)

Кралят на зодията не обича критиките, защото е изключително уверен в себе си. В същото време Лъвовете обичат да изпускат остра дума и да критикуват другите. Арогантността е друг недостатък, който другите трябва да понасят и може да доведе до конфликт.

Дева (23 август – 22 септември)

Студенината и придирчивостта към детайлите са свойства на Девите, които водят до недоразумения с другите. Тези педанти са склонни да поставят всичко в категории, включително статусите на хората до тях. Това затруднява, особено в професионалната сфера, да се договорят с колеги, от които очакват идеални умения.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Този знак е способен да обърка всеки с това, в което наистина вярва. Везните обичат да се харесват буквално на всички и реагират изключително неприятно на тези, които не ги намират за привлекателни. Може да се опитват да угодят и истинските им намерения са трудни за разбиране.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Водният знак се характеризира с отмъстителност, подозрителност и склонност да манипулира другите. Като се има предвид страстта на природата им, Скорпионите могат значително да развалят отношенията на близките си поради желанието да тъкат интриги и да показват уменията на тиранин.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Този знак, непринуден и оптимистичен, може да се кара с другите поради липса на такт. Стрелците се отличават с прямота, а думите им често нараняват близките. Да ги накараш да променят решението си и да се извинят, е почти невъзможно.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Винаги да спазвате дистанция и да сте изключително студени, е това, което плаши хората от Козирозите. Много често те изглеждат безразлични към чувствата на другите хора, а взискателността към уменията на другите създава образ на изключително неприятен човек.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Този знак се характеризира с прекомерна ексцентричност и непредсказуемост в решенията. Те могат доста да дразнят събеседниците си, като демонстрират ексцентричности, фантазират и дразнят с нежеланието си да се придържат към определени норми.

Риби (19 февруари - 20 март)

Твърде ярка демонстрация на емоции, чувствителност до истерия с вътрешна студенина - това е, което астролозите смятат за най-важните недостатъци на Риби. Като драматизират събитията и реагират на тях с експресия, Рибите предотвратяват утихването дори на малък конфликт.

СНИМКА: Image by Mira Cosic, Astrologer from Pixabay

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ