Напишете дума/думи за търсене

5 забавни начина за прекарване на 1 юни у дома

На 1-ви юни празнуват всички деца, които внасят толкова много радост и усмивки в нашия живот със своята чистота и невинност.

Това е ден, в който си припомняме детското у себе си и можем да се отдадем на празненства и радост. Отбелязването му по специален начин е задължително, затова ви предлагаме няколко идеи за забавно прекарване у дома.

Пикник у дома


Какво по-хубаво от това да отбележим празника с любимата храна на вашето дете? Днес можете да му позволите да обядва сладолед, шоколад и други любими лакомства. Ако имате двор или тераса, организирайте пикника там. Подгответе сок, лакомства и няколко настолни игри за забавление, докато се наслаждавате на вкусната храна. Пикниците винаги са забавни, а тези за деня на детето са още по-специални, защото са посветени на вашите любими деца и семейството.

Танцово парти


Ако обичате активното ежедневие, танцовото парти е идеалният избор за вашия празник! Танците са забавни и със сигурност ще се харесат на децата ви. Подгответе плейлист с любимите песни на детето ви и танцувайте заедно. Можете да добавите състезателен елемент и да обявите награда за победителя. Това ще амбицира малчуганите да дадат най-доброто от себе си и ще прекарате незабравим празник, който ще ви сближи още повече.

Филмов маратон


Какво по-хубаво от един филмов маратон с любимите заглавия на вашите деца? Добавете пуканки, сладолед и любима напитка за чудесно преживяване. За да направите атмосферата по-празнична, окачете лампички и балони. Сгушете се заедно на дивана и се насладете на филми до късно. Тези моменти, макар и привидно незначителни, са важни за децата и ще ги помнят дълго с усмивка.

Парти с пица


Кое дете не обича пица? Пицата е една от храните, които често забраняваме на малчуганите, а те толкова много я обичат. За този специален празник зарадвайте ги с вечеря изцяло по техен вкус. Поръчайте няколко вида или приготвяйте пица заедно с детето си. Това ще бъде забавно преживяване и ценен спомен. Добавете игри и малко балони за по-празнична и весела вечер.

Творчески празник


Ако искате по-нетрадиционна идея за празнуване, занаятите са чудесен избор. Те развиват творческия потенциал на всяко дете. Организирайте рисуване вкъщи на малки платна. Можете да направите рисуване с вино, заменяйки виното със сок или друга любима напитка на детето. Такъв жест ще бъде силно оценен и запомнен дълго време. Така ще прекарате чудесен празник и ще се сближите, наслаждавайки се на ценно време заедно.

СНИМКА: Image by freepik

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ