Напишете дума/думи за търсене

Какво харесват жените най-много в един мъж

Проучвания показват, че жените непрекъснато изразяват предпочитания към мъже с по-плътни гласове, тъй като дълбоките тонове имат пряко отношение към нивото на тестостерона - хормона в организма.

Тестостеронът, който ни тласка към постиженията, наричан още ,,хормон на успеха".

Когато момчетата навлизат в пyбертета гласът им се променя, защото в тялото им нахлуват мъжки хормони, които ги превръщат в мъже. Когато един мъж е в компанията на жена, която харесва, вероятно ще започне да говори с по-плътен глас, за да подчертае мъжествеността си, докато жената, която отговаря на сигнала му, ще започне да изтънява гласа си, за да изтъкне женствеността си.

​Когато става въпрос за любимите на жената части от тялото на мъжа, то те се разделят на три групи: дупе (най-много почитателки 40% ), крака и гръден кош/ръце. Дамите като цяло търсят атлетична форма - широки рамене, мускулест гръден кош, ръце, стегнато дупе.
Жените все още искат мъж, който може да се бори със зверове и да прогонва нашественици! ​Гръдния кош на мъжа се е развил, за да побере големи бели дробове, които снабдяват тялото с повече кислород, така че той да може да диша по-добре, когато тича и преследва. В миналите поколения колкото по-голям е бил гръдният кош, толкова повече почит и уважение получавал мъжът. Това продължава да е така и при повечето оцелели и до днес примитивни племена.

​Малкото стегнато дупе е любимо на жените по цял свят, но малко от тях разбират магнетичната му привлекателност. Тайната е, че стегнатата и мускулеста задна част е необходима на мъжа за енергичните му движения при секс. За по-пълен мъж тези движения биха представлявали трудност и е възможно вместо с дупето си тези движения да се изпълняват с цяло тяло. И обратното, малкото и стегнато мъжко дупе е обещание за ефективен и приятен секс. Мъжките крака също са привлекателни за нежния пол, защото са символ на сила издръжливост.

Факт е, че и мъжете, и жените се мотивират първо от особеностите на човешкото тяло. Това може да не се харесва на някои, но хубавото е, че всеки има възможност да подобри външността си, като вземе съзнателно решение да бъде най-добрата версия на себе си, както и да увеличи привлекателността си за срещуположния пол.


По материали от книгата: "Езикът на тялото " А. и Б. Пийз

СНИМКИ: Image by summerstock from Pixabay

Image by summerstock from Pixabay

Image by summerstock from Pixabay

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ