Напишете дума/думи за търсене

ДжинДжира Алба Бебе – хит в бебешката козметика

Младите майки категорично посочват ДжинДжира Алба Бебе като най-сполучливия избор при проблеми с нежната бебешка кожа.

Първият им аргумент - този природен продукт от козметичната серия ДжинДжира е мултифункционален. Изключително ефикасен за защита на кожата от влиянието на урината и предотвратяването на така болезнените за дребосъчетата подсичания. В същото време, ДжинДжира Алба Бебе е решение и за предпазване на деликатната бебешка кожа от ултравиолетовите лъчи и други неблагоприятни атмосферни условия, когато малчуганите са на открито. Подходящ е за суха кожа.

Продуктът успешно елиминира и сърбеж при ухапване от насекоми, или обриви от зеленина, например. И още - ДжинДжира Алба Бебе е незаменим при всички случаи на „извънредни бебешки произшествия“ - наранявания, одрасквания, охлузвания и каквото още се сетите oт раздразнения на кожата.

Активната му съставка - цинков оксид, създава защитен филм, който предпазва кожата. Хидратантите и емолиентите имитират естествената водно-липидна мантия като успокояват, овлажняват, омекотяват и подобряват еластичността на кожата.

Разбира се, всички тези свойства на ДжинДжира Алба Бебе щяха да загубят голяма част от предимствата си, ако, макар и много полезен, продуктът създаваше неудобства при употреба. Само че производителите са положили специални усилия в тази посока. Той се предлага в модерна и удобна фармацевтична форма – специално дерматологично мляко във вид на спрей. С него нежната бебешка кожа се напръсква, без да е необходим допир до болезненото място.

И понеже говорим за мнението на млади, интелигентни и образовани жени, голяма тежест за тяхната оценка има факта, че ДжинДжира Алба Бебе е хипоалергичен, не съдържа консерванти, оцветители, ароматизатори. Липсват нежелани реакции, не цапа и не изсушава кожата.

ДжинДжира Алба Бебе спрей се напръсква равномерно върху желаното място от кожата до 6 пъти дневно. При нужда може да се втрие. При употреба в зоната под пелените ДжинДжира Алба Бебе спрей се нанася добре в кожните гънки при всяка смяна на пелените. Може да се използва продължително време. Веднага след прилагането му се усеща успокояващото и овлажняващо действие. Флаконът ДжинДжира Алба Бебе спрей се разклаща добре преди употреба.

GinGira® е търговска марка на фирма БОРОЛА.

За консултация със специалист се обърнете към Клиника БОРОЛА,

тел.: +359 2 983 6203,

София 1202, ул. Цар Симеон 52,

e-mail: [email protected]. За по-богата информация посетете www.gingira.bg.

Можете да поръчате онлайн на www.momo.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ