Напишете дума/думи за търсене

Каква е вашата свекърва според зодията - част 2

Продължение на Каква е вашата свекърва според зодията - част 1

Рак - изисква да сте перфектна в кухнята.

Няма по-обсебваща и грижовна майка от тази, родена под зодията рак. Понякога от любов е способна дори да досади. За сина си търси само най-доброто. Отнася ли се за чедото й - няма място за компромис. Под най-добро не се има предвид снахата да е красива. Всъщност външният вид ще бъде последното нещо, което ще забележи у вас. 

Най-важно е да сте грижовна към детето й и да умеете да готвите перфектно, както го прави самата тя. Ще изисква от вас да сте домакиня без нито една забележка.

Лъв - тя е балансьорът на фамилията.

Това е човекът, който винаги знае как да постига умело баланс в семейните отношения. Тя е тази, която винаги предотвратява възникването на конфликти и потушава споровете. Никога няма да покаже неуважение или неприязън към избора на сина си. Съгласна е с него и ще ви приеме лесно, без да се опитва да ви променя.

Може би единственото нещо, което би я изкарало извън равновесие, е снахата да си позволява прекалено фриволно поведение. Веднъж загубено лоялното отношение на тази жена, връщане назад няма.

 Везни - свекървата за всичко!

Свекърва ви върши всичко с лекота. Умее както да е перфектна в кариерата, така и да е достатъчно добра в семейните задължения. Много е отдадена на сина си и затова ще очаква същото и от вас - лоялност и преданост към него.

Водена е преди всичко от чувството за справедливост. Ако усети дори най-малко нечисто намерение у вас, със сигурност ясно ще го разберете. Ако спечелите доверието й, имате приятел доживот.

Дева - желязната лейди

Свекървата от тази зодия изглежда студена дори към собствените си деца, а какво да говорим за снахата. В тази връзка не очаквайте да ви покаже прекалена топлота или силна привързаност - такава е природата й. За сметка на това е отличен кулинар и знае как да се грижи добре за внучетата. Можете да й поверите децата без капка притеснение. 

Има склонност да си избира "любимци" в семейството. Много амбициозна жена е и е възможно да прехвърли това и на внучетата си, ако прекарва достатъчно време с тях.

Скорпион - не си помисляйте да я излъжете.

Скорпионите са много интуитивни. Ценят високо искреността и морала. За тази жена е абсолютно изключено синът й да доведе някоя "разюздена", според нея, снаха. Тя цени патриархалния модел на семейство и е съвсем изключено да приеме нови порядки като "живот на семейни начала" или "развод".

Ако не споделяте възгледите й, е по-добре да не се навъртате около нея. В същото време тя никога няма да ви нагруби или обиди дори и да не сте на нейното мнение. В такъв момент тя просто няма да ви допусне достатъчно близо до себе си.

Стрелец - има добро сърце, но й липсва такт.

Можете да се разбирате чудесно с нея. Важното е просто да се вслушвате в аргументите й или поне да се преструвате, че го правите. Тя няма да се интересува от подробни детайли за отношенията ви със сина й. Нито пък ще прави интриги и ще се бърка. Помнете едно – дори да каже нещо, което ви прозвучава обидно, тя не го мисли! Просто на тази зодия й липсва тактът.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ