Напишете дума/думи за търсене

Ето какъв е вашият свекър според зодията си

Свекървата лежи на дивана, обградена с възглавници, снахата мие пода:

– Мамо, а така добре ли е?

– Не.

Снахата сменя препарата и пак пита:

– А сега?

Свекървата стисва тънки устни:

– Не.

Снахата купува друга стирка и друг препарат:

– Мамо, а така?

– Не.

– Добре де, а как да го мия този под?

– А бе, не знам как, ама не така!

Всички сме чували за легандарните отношения между свекърви и снахи. В предишния брой зачеркнахме именно тази тема и ви запознахме по забавен начин с това какво да очаквате от майката на мъжа си според зодията й.

Поради големия интерес към статията, то този път сме ви подготвили шепа информация за вашия свекър. Макар да се славят като далеч по-благи създания от свекървите, бащата на избранника също си има своите особености. Ето кои са те.

ОВЕН – Откровен до болка

Не очаквайте от свекъра овен да бъде прекалено близък с вас. При него рядко важи максимата „моята снаха-моя дъщеря”. Това обаче не преди да е достатъчно уважителен към вас и да ви помага. До болка откровен, той не би ви спестил нищо.

Дали забележка относно поведението към сина му или пък похвала за добрите ви кулинарни умения – от този човек ще си получите всичко заслужено. Държи много не честността и ще учи на това и внуците си. Външно изглежда като мъж от стомана, но

ТЕЛЕЦ – Мечтата на внучето

Също както свекървата телец е сред най-доброто, което може да ви се падне, така може да се каже и за свекъра от тази зодия. С удоволствие ще разказва увлекателни истории от стари времена на внучето си. И как иначе – любовта му към всичко старо и носталгията му към предишните времена е по-силна от всичко!

Забавен по своему и приятелски настроен, той ще ви приеме лесно в семейството. Има обаче една уловка – старайте се да се съгласявате колкото се може по-често с него. Това ласкае егото на телеца и бързо ще се превърнете в снаха любимка.

БЛИЗНАЦИ – Дипломатичността на първо място!

Премерено отношение, съобразителност, разум – това са част от качествата, които притежава свекърът от тази зодия. Той е твърдо против всякакви конфликти. Ако възникне такъв, то той деликатно ще се опита да потуши ситуацията с повече от логични и обмислени доводи.

Свекърът близнаци е много практичен. Ако проявявате признаци на разхищение, бъдете сигурни, че ще ви скастри много бързо и ще ви напомни кой е правият път. Към внучетата ще бъде грижовен, но обран в емоциите. Да показва прекалено чувствата си просто не е в природата му!

РАК – Дядото от приказките

Внимавайте със свекъра от тази зодия, защото е склонен да приема сина си като своя собственост. Като цяло това качество при представителите на този знак е силно проявено.

За да му се харесате, трябва високо за цените домашния уют, в това число да не си помисляте да излизате след 10 вечерта. Да, правилно прочетохте! Лентяйството може да ви изиграе много лоша шега пред този човек.

Към внучетата си ще бъде също толкова грижовен, колкото към собственото си дете. Това е човекът, за когото може би е казано изречението, че внуците се обичат повече от децата.

ЛЪВ – Авторитетът на фамилията или казано просто – ходите по тънък лед

При свекърът от зодия лъв няма средно положение. Или ще ви хареса от първата среща или след това трудно ще промени мнението си. Той високо цени традициите, старите порядки и патриархалния модел на поведение. Има две неща, които няма да ви прости – да нагрубите съпругата му, т.е. вашата свекърва или да накърните самочувствието на сина му.

Общуването с него е като ходене по тънък лед. Не можете да го заблудите лесно. Силно развитата му интуиция действа като радар за задкулисни игри и нечисти намерения. С едно изречение – при такъв свекър имате шанс да „оцелеете” единствено, ако сте перфектна във всяко едно отношение. И изобщо не слушайте, че перфектни хора нямало. Свекърът лъв е далеч от тази мисъл.

ДЕВА – Учителят по физическо възпитание на вашето дете е тук!

Стриктен, отговорен, дисциплиниран, винаги с резервен план в задния джоб. Ето това е той – вашият свекър от зодия дева. Често ще имате чувството, че разговаряте по-скоро със строг учител.

Не го съдете! Зад тази желязна стена се крие сърце, което се стреми да предложи най-доброто на внучето си. Не очаквайте от него дълбоки признаци на емоция. За сметка на това той ще поеме много голяма част от отговорността по възпитанието на децата, които имате със сина му.

Много важни за него са хигиената и здравословното хранене. Имайте предвид това, когато готвите за цялата фамилия.

ВЕЗНИ – Строга същност под благо изражение

Когато мъжът ви ви запознае с баща си от зодия везни, то е твърде вероятно да си помислите, че не сте виждала по-мил и добър човек през живота си. Да, везните имат склонността да създават това впечатление у непознатите. Не казваме, че са лоши или това е лъжа, но имайте предвид, че това е един от най-строгите и педантични свекъри, който може да ви се падне.

Когато ви почувства достатъчно близка, то той ще започне да се опитва да ви поучава. Ако не приемате съветите му, просто няма да контактува толкова с вас. За внучетата си ще е като учител.

СКОРПИОН – Без възражения, моля!

Ето тук сте загазили здраво, ако не знаете как правилно да изиграете картите си! Този мъж е толкова убеден в собствените си възгледи, че цялото мило отношение и подмазване на света, няма да ви помогне при общуването с него. Ако има нещо, което не харесва у вас, то вие трябва да се промените. Не искаме да ви отчайваме, но друг вариант няма. Той е роден за диктатор.

Дълбоко в себе си обаче, свекърът скорпион носи ранима душа. Ако сте достатъчно хитра да напипате слабите му страни чрез търпение, то ще бъдете крачка напред. Допусне ли ви веднъж достатъчно близо до себе си, за него ставате абсолютна равна със сина му.

СТРЕЛЕЦ – Ако всичко не е перфектно, не участвам

Този свекър може да ви изкара извън нерви, както никой друг, ако нещата не се случват по правилния за него начин. През повечето време мрънка. Често за дреболии. Той има свой свят със собствена подредба – както буквално, така и преносно. Същински Монк!

Ето защо не ви съветваме да делите общ покрив. Това, разбира се, е казано в кръга на шегата, но все пак си имайте едно на ум. По природа той не е лош човек. Всъщност дори може да се превърне във ваш много добър приятел и да ви подкрепя в трудни моменти. Води се предимно от чувството си за справедливост, така че няма опасност да заема грешната страна при евентуален спор между вас и сина му.

За него е важно да прекарва много време с детето си! Осигурете му го и бъдете лоялна снаха.

КОЗИРОГ – Неостаряващо дете

Докато гледате детето си в компанията на неговия дядо от зодия козирог, няма да успеете да разберете кой от двамата по точно е детето. С голям ентусиазъм и любов той се впуска в щури игри с внучето си. И възрастта изобщо няма да му попречи. Това е онзи дядо от филмите, при когото детето иска да прекарва целите си ваканции.

Забавен и креативен, той е перфектният другар на малчугана. Нищо че ги делят поне 50 години разлика.

Имате късмет, защото с вас също ще се държи чудесно, Той е много уважителен и принципен, що се отнася до членовете от семейството.

ВОДОЛЕЙ – Одобрявам те, но няма да ти го покажа

Дори и да вижда във вас перфектната снаха и половинка за сина си, той няма да ви го покаже. Ще изисква още и още от вас. Той мисли логично и практично. Рядко се води от чувствата си, трудно се сприятелява и допуска нови хора. Ще ви е трудно да се доближите до душевното му пространство, но не прекалено!

Към внучетата няма да проявява емоцията, която може би ви се иска, но това няма да му пречи да бъде добър дядо и да можете да разчитате на него. Помнете, че той винаги ще ви помага в грижите за внучето си.

РИБИ – Виновникът за детската глезотия

Свекърът от зодия риби не може да отказва! Вари го, печи го, такъв си е! Няма особено значение какво ще поиска внучето. Той на мига започва да мисли как да му го предостави и се превръща в Супермен към постигането на желаното от детето. Това от една страна не е лошо, но все пак не му позволявайте да прекалява с изпълняването на прищявките. Дълбоко в себе си този мъж е мечтал винаги за момента, в който ще бъде дядо. Това е неговият дълг.

Към себе си също можете да се радвате в повечето случаи на прекрасно поведение. Това, че сте дарили сина му с дете, а него с така мечтаното внуче, е достатъчно, за да ви боготвори доживот.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ